wszystkim chodzi o kase lub chuj wie o co
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
buhaha dobrze tak szmacie. Mam nadzieje że się gościu naruchał
Panowie, tylko "łeb na karku" daje nam przewagę na krętych drogach relacji damsko-męskich
Typowe zachowanie Rosjanek, szukaja chlopa byle mial kase. Pamietam jak niedawno pewna Rosjanka napisala do mojego chlopaka (tez Rosjanin ) z tekstem '' Hej! Jesli to twoje auto (jest w posiadaniu Audi RS4, wiec pewnie sobie pomyslala ze jest przy kasie) to odrazu bym za ciebie wyszla!''
Innym dobrym przykaldem jest tez szef mojego chlopaka (niemiec) ktory ma swoje firmy i salony porshe usw. (odziedziczone po rodzinie, prawdopodobnie po dziadkach), wyjechal na urlop do Rosji i KUPIL sobie zone Rosjanke, mialam okazje ja poznac i nie pokazywala ani troche zainteresowania swoim mezem, wolala rozmawiac z mezczyznami mlodszymi i przystojniejszymi (dodajmy ze maz niedawno kupil jej BMW X6 i jeszcze stiuningowal zeby bardziej sportowo wygaldalo, prosto z salonu... jednak sie obrazila i prezetu przyjac nie chciala a powodem bylo to ze chciala inne lepsze BMW)
Znam tez sporo Rosjanek, fakt faktem piekne kobiety ale w glowach niestety puste buciory.
A wiec drodzy Panowie, uwaga na piekne rosjanki ;D
pojawia się kiedy świeci słońce.
Lata i pląsa, lecz by nie uciekł,
u dołu stoi na twardym gruncie.
Nie czyni krzywdy, bólu nie czuje
samotnie nigdy nie podróżuje.
...Co to jest?
Innym dobrym przykaldem jest tez szef mojego chlopaka (niemiec) ktory ma swoje firmy i salony porshe usw. (odziedziczone po rodzinie, prawdopodobnie po dziadkach), wyjechal na urlop do Rosji i KUPIL sobie zone Rosjanke, mialam okazje ja poznac i nie pokazywala ani troche zainteresowania swoim mezem, wolala rozmawiac z mezczyznami mlodszymi i przystojniejszymi (dodajmy ze maz niedawno kupil jej BMW X6 i jeszcze stiuningowal zeby bardziej sportowo wygaldalo, prosto z salonu... jednak sie obrazila i prezetu przyjac nie chciala a powodem bylo to ze chciala inne lepsze BMW)
Znam tez sporo Rosjanek, fakt faktem piekne kobiety ale w glowach niestety puste buciory.
A wiec drodzy Panowie, uwaga na piekne rosjanki ;D
Nie czyni krzywdy, bólu nie czuje
samotnie nigdy nie podróżuje.
...Co to jest?
Przypomne wam, że koleś który siedzi na pasażerze to mechanik z ostatniego podrywu na kradzionego Lexusa
Myślałem, że końcówka będzie bardziej sadystyczna jakieś morderstwo albo coś, a tu tak cieniutko...
misio_pysio, pewnie połowa mężczyzn została "skrzywdzona" przez kobiety Obecnie żyjemy w trudnych czasach, a film idealnie pasuje do Polek. Sam umawiam się obecnie z Austriaczką, ale jakoś tak wyszło, choć ona mieszka w Polsce. Ktoś, to spędził trochę czasu w Londynie z naszą Polonią, to wie o czym mówię. Tragedia, poziom dno. Moje wszystkie znajome po studiach jakieś etapy związków z Włochami czy Hiszpanami, niektóre z ciapatymi, koszmar. Kłopot w tym, że u nas w Polsce zarabia się zwyczajnie mniej niż na zachodzi. Choćby nawet kto obrotny to i tak będzie miał mniejszą pensję niż byle kto w Niemczech. A Polki lubią być głową i dupą za granicą w "lepszym świecie", a od święta patriotkami. Bardzo nisko cenię Polki ogólnie, pewnie przez to, że pojechałem kiedyś z kilkoma koleżankami na erasmusa. Nie mówię, że sam byłem święty, ale objechać dupą pół akademika w dwa dni to chyba żadna dziewczyna z innego kraju nie robiła. Wszyscy je zapraszali i prawili komplementy "best girls in world", tak, no oczywiście A potem powrót do Polski - do chłopaków, zero mrugnięcia okiem, czy skruchy. Zwyczajnie role się odwróciły i kobiety są teraz skurwielami A do facetów - pojedźcie kiedyś do Rumunii, Ukrainy czy Chorwacji, kobiety jak sen i wymagania odpowiednie do regionu - masz furę, jesteś gość
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów