Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i na chuj sobie tak komplikujecie życie?
...no tak, Ty pewnie jako Polka jesteś "porządna". Tytuł nie adekwatny do zawartości, bo faktycznie zmienną jest ale w tym filmiku wystarczyło by po prostu "Kobieta"Typowe zachowanie Rosjanek,
Czy ktoś z was wie jak nazywa się kawałek z tego filmiku ?
Mat Kearney - Nothing Left To Lose
Jak dla mnie obecnie niemal połowa facetów to zwykłe pizdy, trudno im się przyznać do własnego kalectwa to pierdolą farmazony na temat kobiet kiedy coś nie wyjdzie - mimo to jestem w chuj zadowolony z tego bo to oznacza że z góry idzie do kasacji połowa konkurencji. Tak samo jak ten autor filmu, drugi raz jebnął w podkładzie coldplay'a i nadal stęka że kobieta jest skłonna polecieć na kasę. Wcale się jej nie dziwię, bo gdybym był na jej miejscu to pewnie że bym inaczej spojrzał na osobę z kasą, bo to świadczy bynajmniej że jej się powodzi a nie jest jakimś nieudajem pierdolonym, a tak z kolei jak widać chyba tylko fobrsem się mógł pochwalić. Werterowskie pierdolenie...
No i na chuj sobie tak komplikujecie życie?
Haha z tego co widzę to jesteś w moim wieku, 20 lat... Nie skończyłeś żadnej uczelni, więc nie zacząłeś raczej dobrze zarabiac żeby mowic, że Ci się powodzi (jesteśmy w Polsce). Chyba, że wygrałeś w totka, albo jesteś jebanym geniuszem, albo jest też inna opcja, wydaje Ci się, że 2 tysie miesięcznie to dużo i Ci się powodzi. Ale ja myślę, że dalej sponsoruje Cię tata i napinasz się niepotrzebnie, bo wszystko przed Tobą Zakochasz się w złej dziewczyne i sam będziesz słuchał Coldplay czy czgo tam. A uprzedzę jeszcze... nie zostawiła mnie dziewczyna dla innego, ale widzę co się dzieje z innymi. Tak jak ktoś pisał, marzeniami i dupą w innym świecie, zauważysz kiedyś. Albo i nie, niektórym rogi pasują.
z racji że to mieszkał z nią u siebie, a nie chciał wyjść na chama że ja z domu wypierdoli po 3 latach bo mu się znudziła, wpadł na taki pomysł..
Zamontował dyskretnie w sypialni i salonie kamerkę. Zaczął zapraszać do siebie na imprezki towarzyskie takiego niezbyt lubianego znajomego, z którym nota bene też chciał zerwać już kontakty..
Po kilku takich małych spotkaniach, miał pretekst żeby ją wypierdolić z chaty, a jemu wpierdolić..
i są dwie pieczenie na jednym ruszczcie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów