📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Geraldinio napisał/a:
Śmierdzi mi tu fejkiem, dekapitacji nie da się tak łatwo dokonać
Można kupa żelastwa tarcie o słup który też raczej się nie podda i kawałek mięsa w srodku z jakimś tam kijaszkiem udającym kręgosłup wydaje się to bardzo realne ale dokonać samobója w ten sposób to raczej duzo szczęścia w zaistniałej sytuacji
Cofnął do tyłu i głowa spadła do dołu
Jakby cofnął do przodu to spadłaby do góry
Generalnie wchuj śmieszne to wszystko
Ten filmik ma coś z horroru. Na stronie inwazji na ukrainę dawno mnie nic tak nie zszokowało. Dobrze, że jej głowa się jeszcze nie stoczyła pod koło.
Geraldinio napisał/a:
Śmierdzi mi tu fejkiem, dekapitacji nie da się tak łatwo dokonać
Jak nie ma mózgu, to łatwo.
Kierowca powinien byc jej dozgonnie wdzieczny- dziewczyna poswiecila zycie zeby autobus sie nie zarysowal o latarnie.
Budrys2000 napisał/a:
Cofnął do tyłu i głowa spadła do dołu
"cofnął do tyłu"? wow.. polcka jenzyka cobra jenzyka..
SkoPio1 napisał/a:
To cofnął do góry?
;>
Odpowiadam na pytanie pierwsze:
"czy kierowca" to idiota?
Tak.
"Panienki nawet nie ma co konentować"
Ale ona była idiotką. Tak jak kierowca.
Więc mają 1:1 na głupotę i 1:0 na życia*.
Jadąc na przyczepie tira do tyłu można cofnąć na rowerze do przodu
Info. z wiadomości:
CHILE- Kobieta zginęła w piątek po południu (9 czerwca ok 14.20) w centrum Santiago.
Pojazd zmienił kierunek jazdy z powodu protestów studentów w Narodowym Instytucie José Manuela Carrera .
Ofiara miała 41 lat i była obywatelką Wenezueli.
Zginęła, gdy została uwięziona między autobusem RED a światłami publicznymi, próbując przejść przez róg ulicy.
Pracownicy Wydziału Badania Wypadków Ruchu Drogowego w dalszym ciągu przygotowują stosowny protokół w celu ustalenia odpowiedzialności kierowcy autobusu.
CHILE- Kobieta zginęła w piątek po południu (9 czerwca ok 14.20) w centrum Santiago.
Pojazd zmienił kierunek jazdy z powodu protestów studentów w Narodowym Instytucie José Manuela Carrera .
Ofiara miała 41 lat i była obywatelką Wenezueli.
Zginęła, gdy została uwięziona między autobusem RED a światłami publicznymi, próbując przejść przez róg ulicy.
Pracownicy Wydziału Badania Wypadków Ruchu Drogowego w dalszym ciągu przygotowują stosowny protokół w celu ustalenia odpowiedzialności kierowcy autobusu.
Co tu się odjaniepawliło. No głowy nie urywa.
Lepiej jakby cofał do przodu i lekko skręcił jadąc na wprost oraz hamując rozpędził się siedząc w metrze w Sentinelu Północnym.
joeblacktwo napisał/a:
Bo cofali do przodu tym razem
Lepiej jakby cofał do przodu i lekko skręcił jadąc na wprost oraz hamując rozpędził się siedząc w metrze w Sentinelu Północnym.
Instynkt samozachowawczy u niej po prostu nie istniał. W dziczy by ją coś zeżarło już dawno, ale w cywilizacji dotrwała do 40 tki.
BarmanInternetu napisał/a:
Jadąc na przyczepie
Czyli piszesz nie na temat.
"do tyłu można cofnąć"
Żaden przepis nie zabrania cofania, które ZAWSZE jest do tyłu, bez względu na to, w którą stronę jedzie pojazd, na którym znajduje się pojazd cofający.
"można cofnąć na rowerze do przodu"
Nie, nie można.
To z definicji wynika.
AndiZed napisał/a:
Ofiara miała 41 lat
Hmm...
A człowiek (błędnie) zakłada, że w tym wieku już nie można być bezdennie głupim.
Czas na branie poprawek w założeniach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów