📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Damy temu kto ma więcej siana
- jednoworkowe
- dwuworkowe
- trzyworkowe...
Legenda:
Jednoworkowe, są to takie, którym zakładamy worek na głowe i jazda...
Dwuworkowe, to takie, którym zakładamy worek na głowe oraz sobie (tak na wszelki wypadek)...
Trzyworkowe, są to takie, że zakładamy jej worek na głowe, sobie i psu, żeby nie stracił do nas szacunku...
- dwuworkowe
- trzyworkowe...
Legenda:
Jednoworkowe, są to takie, którym zakładamy worek na głowe i jazda...
Dwuworkowe, to takie, którym zakładamy worek na głowe oraz sobie (tak na wszelki wypadek)...
Trzyworkowe, są to takie, że zakładamy jej worek na głowe, sobie i psu, żeby nie stracił do nas szacunku...
tip.top napisał/a:
Legenda:
Jednoworkowe, są to takie, którym zakładamy worek na głowe i jedziemy (sex)...
Trzyworkowe, takie że zakładamy jej worek na głowe, sobie i psu, ruchamy psa.
Trzyworkowe, takie że zakładamy jej worek na głowe, sobie i psu, pozwalamy żeby pies ją ruchał
" Bawimy się jak damy. Jak nie damy ,to się nie bawimy." -autorka nieznana.
Trzyworkowe: 1. dla niej, 2. dla nas, 3. dla psa, żeby się nie porzygał.
3 opcja powinna brzmieć "damy ale nie wszystkim"
Trzyworkowe - Jeden na nią, drugi na psa, w trzeci pakujemy piwo i idziemy do kumpla.
Rhox napisał/a:
- ładne
- brzydkie
- i te z politechniki
A trzeci myślnik nie zawiera się przypadkiem w drugim?
Special napisał/a:
A trzeci myślnik nie zawiera się przypadkiem w drugim?
Nie, te z politechniki są brzydsze od brzydkich.
emilove napisał/a:
" Bawimy się jak damy. Jak nie damy ,to się nie bawimy." -autorka nieznana.
tak własnie też to znam, i kawał mi nie pasował
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów