📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nawet bombel wiedział, że chlusnie i schował się za babą
Nie mogła kurwa ulana pojąć co się właściwie odjebało
Dzieciak patrzy i tak sobie rozkminia co stara odpierdala czy tam ciotka kto to, kurwa tam jest i myśli „ ja jebie co, ta flądra jebana robi przecież puszka nie wytrzyma za chuja pana, nie ma bata! Spierdzielam się chować za tą zmywarkę …”
Ps. I weź później powiedz prawdę wprost „ jebla puszka bo, jesteś za ciężka” to, jeszcze ciebie zajęcie i nie poruchane przez miesiąc…ale patrząc na nią to, może o dobrze
Ps. I weź później powiedz prawdę wprost „ jebla puszka bo, jesteś za ciężka” to, jeszcze ciebie zajęcie i nie poruchane przez miesiąc…ale patrząc na nią to, może o dobrze
ten bajtel ma góra dwa lata a jest mądrzejszy od mamusi widocznie geny odziedziczył po listonoszu
Już wie, ze nacisk jednostkowy jest za duży. Czas na odchudzanie.
Pewnie widziala, ze stary też na tym stawal, tylko tepa rura nie zauwazyla, ze na puszce lub wiadrze staje sie na rancie, a nie centralnie na srodku.
ZaSwojePiję napisał/a:
Pewnie widziala, ze stary też na tym stawal, tylko tepa rura nie zauwazyla, ze na puszce lub wiadrze staje sie na rancie, a nie centralnie na srodku.
Kiedyś jak pracowałem w hotelu mieliśmy akcję łamania desek od kibli w pokojach. Okazało się, że Tatiana z housekeepingu jak sprzątała kible to stawała na pokrywie od dechy bo nie dosięgała do luster nad umywalką. Gdzie stawała? Oczywiście na środku pokrywy. W 2 dni zrobiła więcej szkód niż zarobiła przez miesiąc. Jakby po pierwszym strzale pękającego duroplastu to było normą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów