Jakieś cycki też się przewijają.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KObiety to najnormalniej w świecie pół muzgi ,tępe strzały , widział ktoś kiedyś inteligętną kobiete ?
PikosTychy napisał/a:
KObiety to najnormalniej w świecie pół muzgi ,tępe strzały , widział ktoś kiedyś inteligętną kobiete ?
Widziałeś kiedyś słownik?
):25 kamerzysta ciota, spieszył sprawę.
Jak faceci się wypierdalają albo popełniają debilizmy to jest okej.
Jak kobiety się wygłupią to już pół mózgi, tępe suki, do kuchni itd.
Jak kobiety się wygłupią to już pół mózgi, tępe suki, do kuchni itd.
Najbardziej zabawne to są mając chuja głęboko w gardle, kiedy patrzą tymi swoimi wielkimi, załzawionymi oczami, błagając o łyk życiodajnego powietrze
Cytat:
Twoja matka to na pewno, skoro takiego gnojka wychowała.
0:50 - najładniejsza laska (blondynka na pierwszym planie)
Szkoda, że kilka filmików robi któreś już okrążenie... ale chuj, august 2015.
Średnia wieku tych filmików, to jakieś 150lat. Wszystko było już wałkowane we wszelkich możliwych kompilacjach.
W końcu jakaś konkretna komplikacja! Piwko!
Ostatnie podrygi gimbazy przed powrotem do szkoly ? Da sie jeszcze starsze filmy wygrzebac ?
krzyks napisał/a:
Gdzie Ja się pytam - GDZIE Tyś kiedyś cycka widziałJakieś cycki też się przewijają.
S4ndal napisał/a:
Ostatnie podrygi gimbazy przed powrotem do szkoly ? Da sie jeszcze starsze filmy wygrzebac ?
Twoja znajomość tematu każe mi się pokłonić przed moim synem, który jest w gimnazjum. Masz podobno 32 lata.. a nie ogarniasz, że mam więcej od Ciebie. A to, że coś widziałeś... który to już raz piszesz? Ogarnij się, to, że TY coś wiesz, nie oznacza, że wiedzą to wszyscy. Gdybyś był gimbusem, to olałbym to, ale ..... facet - dojrzyj do swojego wieku. Ja też często widzę coś, co już było. Wystarczy spojrzeć w TV. Ale pewne tematy wymagają odświeżenia... a TY MI NIE POWIESZ, że ten mój był tu w takiej formie.
nectovelius napisał/a:
Gdzie Ja się pytam - GDZIE Tyś kiedyś cycka widział
Z racji wieku i statystyk mogę w ciemno strzelać, że więcej niż TY. A cycki przewijają się cały czas, ale skoro potrzebujesz do tego sutki, to tak 0:30 chyba.... I nie mów mi kurwa, że wlazłeś tu TYLKO po CYCKI.... podesłać CI ciekawe linki, skoro jesteś zawiedziony? Hmm... i kto tu nie widział cycka..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów