📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skoro zostały oblane musiały sobie na to zasłużyć. Jeśli nie to skurwysyństwo, jeśli tak to dobrze, niech wiedzą, że kobieta została oszpecona w ramach kary (np. za zdradę)
brońmy naszego kraju panowie, brońmy przed ciapatą zarazą póki nie jest za późno
dajcie mi 20 tysieczna armie uzbrojona w maczety a wpierdolę sie im do kraju i ich wszystkich tam porozpiedalam
Brak slow ,ja pierdole . Z kazdym dniem coraz bardziej nienawidze tych skurwieli
ktbffh,
"Hinduskie" odnosi się do religii a "Indyjskie" do geografii
ale obie formy są poprawne.
Hindus- ogólnie obywatel Indii
hindus - wyznawca hinduizmu
Używając w opisie określenia "Hinduskie" (pisane z dużej litery - początek zdania) można odnieść wrażenie, że materiał filmowy odnosi się do wyznawców hinduizmu.
Homonimia to jeden z wielu psikusów naszego języka
"Hinduskie" odnosi się do religii a "Indyjskie" do geografii
ale obie formy są poprawne.
Hindus- ogólnie obywatel Indii
hindus - wyznawca hinduizmu
Używając w opisie określenia "Hinduskie" (pisane z dużej litery - początek zdania) można odnieść wrażenie, że materiał filmowy odnosi się do wyznawców hinduizmu.
Homonimia to jeden z wielu psikusów naszego języka
@bachi1997 pierdzielisz pan bzdury, to nie kara ale zwykłe skurwysyństwo, za zdradę możesz dać babie w ryj lub wywalić z domu, ale nie polewanie kwasem... Takie metody jak wcześniej pisałem to norma wśród wyznawców islamu. Za co? Nieraz za nic, właściwie z czystej nienawiści to innej wiary etc.
Najlepsze jest to, że na niektórych zdjęciach są dalej ubrane w te pojebane burki czy inne chusty. Z twarzy zrobili jej marmoladę, a ta dalej ubiera się w te łachy i pewnie chyli czoła przed Allahem, a wieczorem daje dupy innemu ciapakowi.
tak czytam te wasze komentarze i żyć się odechciewa...Ja rozumiem że to Sadistic ale niech każdy z was teraz pomyśli że to właśnie twoja dziewczyna/żona/chłopak zostali tak urządzeni. śmieszne? nie sądzę... więc za komentarze Typu " worek na łeb i ruchałbym " Ośli kutas w dupsko .
Patrze na te twarze i na język nasuwa mi sie tylko jedno pytanie... jakim trzeba być skurwysynem by zrobić coś takiego i zniszczyć komuś zycie.
a Dla ciebie
Piwko brachu
szukałem więcej takich przypadków i tutaj znalazłem jedną z pań. Materiał o niej równiez znalazł się na Sadistic KLIK
Patrze na te twarze i na język nasuwa mi sie tylko jedno pytanie... jakim trzeba być skurwysynem by zrobić coś takiego i zniszczyć komuś zycie.
a Dla ciebie
Nexures napisał/a:
jebac wszystkie religie ;/ (oprocz buddystow )
Piwko brachu
szukałem więcej takich przypadków i tutaj znalazłem jedną z pań. Materiał o niej równiez znalazł się na Sadistic KLIK
wieniu napisał/a:
A nie są to przypadkiem kobiety z Pakistanu gdzie przeważa Islam ?@Magsurf - Indie to kraj, gdzie jest wiele wyznań. Sam hinduizm jest dominujący, drugi z kolei jest muzułmanizm. Ataki kwasem to metody typowo muzułmańskie, podobnie jest z gwałtami (połączonymi z dekapitacją) - te przypadki są właśnie dokonywane przez muzułmanów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów