📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ktoś będzie miał w posiadaniu link na YT do tego chętnie przygarnę a za filmik leci piwko
Dobra mam
youtube.com/watch?v=kYjNZ0Bx1VM
Dobra mam
youtube.com/watch?v=kYjNZ0Bx1VM
nie zrozumcie mnie źle, ale jakim chujem was to podnieca?
ja rozumiem na widok nagiej babeczki ale kurwa to? idźta w cholere!
ja rozumiem na widok nagiej babeczki ale kurwa to? idźta w cholere!
nie jara Cie wysportowana sylwetka, piekna pupcia, zdrowe nogi u kobiety? i to jak one są giętkie?
wpadłeś geju
wpadłeś geju
@dumad już któryś Twój post pod rząd, w którym pośrednio przyznajesz się do pedalstwa :o
Nie, po prostu jesteście dzikusami, którzy na widok kawałka odsłoniętego ciała u kobiety nie potrafią nad sobą zapanować.
Piękne wysportowane dziewczyny . Gówniary z dyskoteki mogą pozazdrościć.
niektore tyłki takie trochę męskie... Damski tyłeczek ma być milusi, gładziusi, mięciusi, jędrniusi z odpowiednią amotryzacją i w "jabłuszko", a na filmiku większość to same mięśnie. Bez rewelacji.
Tu macie ładne tyłeczki
I co, które fajniejsze?
Tu macie ładne tyłeczki
I co, które fajniejsze?
sadam napisał/a:
nie jara Cie wysportowana sylwetka, piekna pupcia, zdrowe nogi u kobiety? i to jak one są giętkie?
wpadłeś geju
zgolic im wlosy masz geja. jak kogos jara material tartaczny to prosze bardzo ja wole kobiete z krwi i kosci ktora ma czym oddychac ( czyt. cyce )i na co usiaść ( czyt. tylek ).
Jeszcze nie widzialem sportowca plci damskiej z piersiami
Generalnie to paniom sport wyczynowy raczej nie służy, sylwetki upodobniają im się do męskich no ale jak ktoś woli "męskie" cechy u pań to w sumie jest to wolny kraj i w ogóle..
Jeśli chodzi o całkoształt (nie tylko tyłeczki) oto moje typy:
Jeśli chodzi o całkoształt (nie tylko tyłeczki) oto moje typy:
grzechu86tonie
sadam napisał/a:
wpadłeś geju
zgolic im wlosy masz geja. jak kogos jara material tartaczny to prosze bardzo ja wole kobiete z krwi i kosci ktora ma czym oddychac ( czyt. cyce )i na co usiaść ( czyt. tylek ).
W takim razie może to coś dla ciebie chyba nie zauważyłeś:
sadistic.pl/marya-rosales-vt144158.htm?sid=4556f1dddb8904d4683b6631cb1d7396
sadam napisał/a:
wpadłeś geju
W takim razie może to coś dla ciebie chyba nie zauważyłeś:
sadistic.pl/marya-rosales-vt144158.htm?sid=4556f1dddb8904d4683b6631cb1d7396
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów