Romantyczne oświadczyny zakończone rękoczynami na kobiecie odrzucającej zaproponowanie małżeństwa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To takie romantyczne
@maksymilian45
Powiem w ten sposób. Tak długo jak dzieje się to za granicami naszego kraju, jebie mnie to. Gdzieś są wojny, choroby, morderstwa, tego typu sytuacje ale jeżeli są z dala ode mnie niech się dalej tak wyprawia.
Prawdziwa postawa Katolicka, nie ma co. A potem płacz, że nas Francuzi i Angole olali w II WŚ. Najlepiej oczekiwać, że inni ci pomogą, a samemu mieć wszystko i wszystkich w dupie. Tak świat nie dziąła - żeby chciec coś od innych (zasiłek dla bezrobotnych albo zdrowotny dla swojego dziecka - obyś nie potrzebował!) to musisz byc gotow dac innym, którzy maja mniej szczęścia i potrzebuja pomocy.
Powiem w ten sposób. Tak długo jak dzieje się to za granicami naszego kraju, jebie mnie to. Gdzieś są wojny, choroby, morderstwa, tego typu sytuacje ale jeżeli są z dala ode mnie niech się dalej tak wyprawia.
Prawdziwa postawa Katolicka, nie ma co. A potem płacz, że nas Francuzi i Angole olali w II WŚ. Najlepiej oczekiwać, że inni ci pomogą, a samemu mieć wszystko i wszystkich w dupie. Tak świat nie dziąła - żeby chciec coś od innych (zasiłek dla bezrobotnych albo zdrowotny dla swojego dziecka - obyś nie potrzebował!) to musisz byc gotow dac innym, którzy maja mniej szczęścia i potrzebuja pomocy.
Dostała laczkiem od tych co ją dymali, w ciąży frajera znalazła odmówiła, reszta wkurwiona żeby nie wjebała to kapciem w pacyn!!!
Kurwa lektor wkłada w ten tekst tyle emocji co babka na poczcie za komuny.
Czarny chciał jak cywilizowany człowiek się oświadczyć, zamiast siłą zaciągnąć za kudły, porwać w worku czy co oni tam robią. To i babka w szoku co się dzieje.
Ja mam chujową składnie, ale ten tytuł jest napisany tak chujowo, że się tego czytać nie da. Normalnie wkurwia.
Czekam, aż administracja dowali w końcu bana dla pana/pani fantastico. Chyba jeszcze nie zauważyli, że dzięki jego opisom znalezienie czegokolwiek przez google graniczy z cudem i jednocześnie popularność strony spada. Jeszcze nie krytyczne, ale w związku z ilością materiałów dodawanych przez w/w osobnika niebawem spadki się rozpoczną. Tutaj same TAGi nie wystarczą.
Poza tym dlaczego on robi na siłe z siebie samego zabawnego?
Poza tym dlaczego on robi na siłe z siebie samego zabawnego?
Nie mogę się doczekać aż ciapaki sprowadzą swoje prawa i będę mógł najebać dziewczynie za to że nie chce ze mną być
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów