Romantyczne oświadczyny zakończone rękoczynami na kobiecie odrzucającej zaproponowanie małżeństwa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zamiast się cieszyć, że nie będzie musiał utrzymywać pijawki i znosić jej kwękania, to ją napierdala. Dziwny gość... Chyba, że to była wypłata za wszystkie fochy, kiedy byli w związku
"She wants to have wings to scape full speed from there but she hasn't wings and won't have"
Nosz kurwa, dobre teksty widzę.
Nosz kurwa, dobre teksty widzę.
Powiem w ten sposób. Tak długo jak dzieje się to za granicami naszego kraju, jebie mnie to. Gdzieś są wojny, choroby, morderstwa, tego typu sytuacje ale jeżeli są z dala ode mnie niech się dalej tak wyprawia.
maksymilian45 napisał/a:
Powiem w ten sposób. Tak długo jak dzieje się to za granicami naszego kraju, jebie mnie to.
No tak, pewno jeszcze długo nie uświadczymy w Polsce zakubotowania jednego mudżyna przez grupkę mudżynów.
Było się zgodzić
kzf napisał/a:
Chyba, że to była wypłata za wszystkie fochy, kiedy byli w związku
Jakim kurwa związku?
Przecież to są zwierzęta, podludzie, o żadnych związkach pojęcia zielonego nie mają, tam rządzą instynkty a nie uczucia
up@ zwierzęta nie zachowują się w ten sposób, jestes niedouczony
Morał: nikt ci nie pomoże, kiedy już cię wyrucha
Czytam tytuł, czytam drugi raz... "Fantastico" i wszystko jasne...
a później takie '' łooo czarne '' stadami zjeżdża do EU . -tzw ; bron migracyjna .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów