Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie da sie nalac diesla do benzynowego samochodu o ile posiada oryginalny układ paliwowy..
jak się nie da? jak się da
kobiety potrafią się malować podczas prowadzenia samochodu to wlanie ropy do benzyniaka/lub na odwrót to dla nich pikuś
sory kurwa ale autor tematu na 100% nie ma auta jak napisala juz tutaj jedna osoba wąż wystarczy by okręcić auto, druga sprawa i najważniejsza to, trafią auta co mają wlew z tej samej strony i by nie czekać już tankują czasami jakiś agent czeka na hotdogi czy inne chujostwo
Za to chłopy co pracują na stacjach i wlewają paliwo to skurwiele i debile u mnie w średniej wielkości mieście na tej samej stacji były dwa przypadki gdzie wlali diesla do benzyniaka
Najbardziej mnie wkurwia:
ciągle proponują tego v-powera (zależnie od stacja inna nazwa tego paliwa) a ja kurwa mam auto z 1994 roku do którego w ogóle się zaleca benzynę 95 oktanową a oni coś pierdolą o mniejszym spalaniu
nie wiem jak z diesel więc mówię na przykładzie benzyniaka
Primo: Najbardziej rozpierdalający są właśnie typy Twojego pokroju. Tacy debile sami nie wiedzą czasem co w ich składanych z 10 golfów rzęchu wlewa się do baku.
Secundo: Widocznie w twoim wypiździewie mieszkają sami debile, co nie potrafią spytać się dwa razy, czy przeczytać co pisze na klapie od wlewu.
Tetrio et maximo: Proponując V-Powera uczciwie dorabiamy sobie do pensji podstawowej, a po drugie - albo Ty jesteś tak tępy, albo Twoje koleżki z pipidówki, że nie potraficie ogarnąć, że zwykły V-Power też ma 95 oktanów i pisze to jak byk na dystrybutorze.
Na szczęście takie pretensjonalne chujki jak Ty zdarzają się rzadko, a większość z nich nawet nie piśnie słówkiem na stacji, tylko pisze swoje wypociny potem na sadolu.
Człowiek kurwa chce sobie uczciwie dorobić to zawsze się trafi debil nie szanujący pracy innych.
Ja od ponad 5 lat leję tylko na shellu i słyszałem formułkę "wlać v-power" albo "płyn do sprysków need?" już milion razy. Ale nie przeszkadza mi to nigdy o ile proponujący, robi to z kulturą i nie nachalnie
A co do fotki to jeszcze raz napisze bo widzę że półmózgi opanowały temat. WYSTARCZY PODJECHAĆ TYŁEM pod dystrybutor. Wystarczy cofnąć i już nie muszę się siłować z wężem, który może starczy, a może nie.
Jak zajadę na stację i widzę że nie ma miejsca po stronie z moim wlewem to zawsze wykręcam sobie tak żeby ustawić się tyłem i podjechać poprawną strona pod dystrybutor. Jeżdżę już z 8 lat swoim własnym autem i nigdy nie tankowałem w tak idiotyczny sposób jak na fotce...
jednak ktoś specjalnie tak skonstruował dystrybutor aby można było podjechać z dwóch stron i łatwiej zatankować samochód bez żadnej gimnastyki
mnie bardziej wkurza jak ktoś pozderza pod prąd i później się awanturuje ze nie może wyjechać bo 2 osoby które podjechały poprawnie go zastawiły...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów