Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tylko problem zaczyna się jak się ma duże kombi np.Bmw e39, ford mondeo gdzie czasami może nie starczyć węża, a przecież nie będziesz węża przeciągał po dachu ani "tarł" po klapie bagażnika zostawiając czarne ślady na lakierze...
Nie pierdol, mam XC90 i każdy wąż na stacji starcza. I zawsze mam mega polew z tych wszystkich pizd czekających w pięciu do jednego dystrybutora haha.
[...]
Wyglądasz mi na kolejnego takiego, co jeździ wieśwagenem i ma gówniane pojęcie o motoryzacji. 100m? Wystarczy mieć dłuższe auto i już zazwyczaj mamy problem - tak, uprzedzam : nie każdy ma golfa III albo pastucha, są dłuższe pojazdy Poza tym, tyś widział węże na niektórych stacjach? Ja takich sytuacji widziałem dziesiątki i wolę poczekać tę minutkę niż robić z siebie ćwoka, jak co niektórzy.
W jednym przypadku gość prawie rozjebał dystrybutor, no ale przecież tak się robi ...
Ohoho, mamy eksperta!
Resoraki be? Łoo, ale duzi chłopcyk!
A teraz pochwal się, ile kilometrów zrobiłeś w NFS...
Odezwał się "ekspert", to ile tych kilometrów zrobiłeś w NFS? Zacytuje Pana mrufke:
Nawet jakby osobówka miała 15m to wlew i tak jest z tyłu.
Jaki problem podjechać tak, żeby tył był na równo, albo trochę dalej niż dystrybutor.
Jak jesteście na tyle tępi, że ustawiacie się lusterkiem przy wężu i ciągniecie go przez całe auto, to się przesiądźcie na tramwaje.
Obrazek
sory kurwa ale autor tematu na 100% nie ma auta jak napisala juz tutaj jedna osoba wąż wystarczy by okręcić auto, druga sprawa i najważniejsza to, trafią auta co mają wlew z tej samej strony i by nie czekać już tankują czasami jakiś agent czeka na hotdogi czy inne chujostwo
Za to chłopy co pracują na stacjach i wlewają paliwo to skurwiele i debile u mnie w średniej wielkości mieście na tej samej stacji były dwa przypadki gdzie wlali diesla do benzyniaka
Najbardziej mnie wkurwia:
ciągle proponują tego v-powera (zależnie od stacja inna nazwa tego paliwa) a ja kurwa mam auto z 1994 roku do którego w ogóle się zaleca benzynę 95 oktanową a oni coś pierdolą o mniejszym spalaniu
nie wiem jak z diesel więc mówię na przykładzie benzyniaka
nie da sie nalac diesla do benzynowego samochodu o ile posiada oryginalny układ paliwowy..
Diesla da się wlac, po prostu pistolet nie pasuje w otwór ale wlać się da. Co do wciskania V-power, płynów dos pryskiwaczy kaw i zapaliniczek to nie narzekajcie na pracowników, oni muszą to robić i tyle . Jak nie powie formułki wymyslonej przez wysokoopłacanych speców od marketingu i akurat trafi się "tajemniczy" klient to taki pracownik ma po premii co często jest bliskie jego 20% wypłaty :p
Widzę zdjęcie stacji, 3 samochody i 2 tankujące kobity. O chuj tu chodzi? Jakiś ukryty przekaz?
Bardziej od tego interesuje mnie jak Ty wpisujesz swój Login podczas logowania się ?
W czym problem. Jest wolne miejsce to się tankuje. Rozpierdalają mnie faceci co zwykłą osobówką czekają na wolne miejsce z lewej bo wlew mają po tej stronie a po prawej wolne.
Naucz się zanim skrytykujesz, że na stacjach benzynowych wąż ma długość większą niż przeciętna osobówka i nie ma znaczenia którą stroną podjedziesz jeśli nie będzie to 100m od dystrybutora.
A teraz grzecznie przeproś Panie mądrzejsze od ciebie.
Równie dobrze mogły zamienić się miejscami
Naucz się zanim skrytykujesz, że na stacjach benzynowych wąż ma długość większą niż przeciętna osobówka i nie ma znaczenia którą stroną podjedziesz jeśli nie będzie to 100m od dystrybutora.
haha co za brednie...a jak podjadę VW T5 to też sięgnę wężem ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów