18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Black Snake 2014-03-13, 9:04 4
Ja jak mam wolne z lewej to objeżdżam wszystkich i wjeżdżam "pod prąd". Już się skułem, że wąż był za krótki i ni chuj nie szło dosięgnąć do wlewu.

@kam332 co ci kurwa to da, że odjedziesz? Do momentu aż nie zapłacisz nikt inny nie skorzysta z wolnego miejsca. A jak zapłacisz to jest to kwestia 10s zanim odjedziesz.

@down no dla mnie ten temat nie ma sensu. Do momentu jak nie przeczytałem o co autorowi chodziło to nie wiedziałem czego szukać na zdjęciu. Ale fakt faktem sam nigdy tak nie zatankuję. Ze względu na samochód. Nie po to mam wosk za 60 ojro i pucuję co chwila samochód żeby go porysować wężem ze stacji ;/
Zgłoś
cena_z_lombardu 2014-03-13, 9:14
Black Snake napisał/a:

Ja jak mam wolne z lewej to objeżdżam wszystkich i wjeżdżam "pod prąd".

Oczywiście tak jest lepiej, bo wąż może być za krótki, tak miałem bodajże na Orlenie, ale panie ze zdjęcia tankują? Tankują, więc nie widzę problemu, nie utworzyły przynajmniej kolejki bez sensu..
Zgłoś
Dziamian 2014-03-13, 9:16
dla tego w takiej sytuacji mając wlew nie po tej stronie co trzeba, cofam po prostu
Zgłoś
embalmer 2014-03-13, 9:52
Widać panie są konkretne i wychodzą z założenia:

Jak wąż odpowiednio długi, to dziurki z każdej swojej strony go włożą.
Zgłoś
Avalanger 2014-03-13, 10:25
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
K................t 2014-03-13, 11:19 2
czytam i jestem w szoku, poziom komentarzy niektórych użytkowników rozpierdala, fajny portal ale biedy mentalnej tutaj pełno.
Zgłoś
Resterwers 2014-03-13, 11:27
Ludzie, trochę logiki. Nikt by nie musiał się nawet zamieniać miejscami. Wystarczy, że do dystrybutora ustawiłyby się drugą stroną auta (wjechały od tyłu) i każda zatankowałaby normalnie. Efekt końcowy - nikt nie czeka w kolejce i wszyscy są zadowoleni
Zgłoś
desiderata1985 2014-03-13, 11:43 3
Majdanek napisał/a:

@el_kadafi Ale po co sobie utrudniać? Pani z Micry mogła spokojnie stanąć po prawej stronie dystrybutora, a pani z Felicji mogłaby polewej i po problemie. Kobiety mają naturalne zdolności do utrudniania O.o

...a skad wiesz ze podjechaly w jednym czasie moze jedna z nich juz zaczela tankowanie po nieprawidlowej ale dostepnej stronie podczas gdy drugi "wlew" byl zajety potem osoba zakonczyla tankowanie,kobieta dalej tankowala przy nieprawidlowym,dokanczajac czynnosc (co miala przerwac i podjechac pod ten wczesniej zajety,to dopiero byloby dziwne) w tym czasie podjechala inna kobieta pod zbiornik majac wlew niestety po innej stronie.i zanim pierwsza kobieta skonczyla tankowanie,przez jakis czas tankowaly obydwie ,uzywajac "nieprawidlowych" dystrybutorow,by zaoszczedzic na czasie.ale masz racje kolejka bylaby lepsza.lol
Zgłoś
NWC 2014-03-13, 11:49 2
Ciekawe ile osób z komentujących ma własne auto i PJ... Ja w życiu pare razy też tankowałem tak jak na zdjęciu i nikt mi nie robił zdjęć i nie pisał pojebanych komentarzy, gdy się tak tankuje jest nawet + mianowicie wygodnie patrzy się na dystrybutor, lecz wiadomo, że lepiej bez ciągnięcia kabla
Zgłoś
Zarammoth 2014-03-13, 12:14
Po prostu kolejny super-samiec chciał pojechać po kobietach, jakie to one głupie. Na forum nie brak mizoginów czy zwykłych szowinistów, więc liczył na masę piwek. Głupia to może być jego matka, bo nie udusiła go przy porodzie.
Zgłoś
VonHaiPaue 2014-03-13, 13:15
vass napisał/a:

Dla tych co uważają, że nie ma znaczenia z której strony kobieta podjeżdża pod dystrybutor

Widać, że dobra jest ciągnięciu ale jeszcze trochę musi popracować.
Zgłoś
lith 2014-03-13, 13:18 2
haha, jakie wężem po karoserii? W sporej części samochodów jak się potrafi podjechać to spokojnie można zatankować z drugiej strony nie dotykając wężem samochodu.... a jak ktoś jest upośledzony i staje tak, że ma dystrybutor na wysokości drzwi, apotem szarpie się ciągnąc po dachu, czy bagażniku to jego problem. A jak z jakiegos powodu nie można dostatecznie daleko wjechać to zawsze można zawrócić i podjechać na wstecznym jak juz wiele osób tutaj wspominało.

Jak dla kogoś tankowanie w taki, a nie inny sposób jest pizdowate to chyba ma jakieś kompleksy... ale spokojnie, zawsze może poprosić pana z obsługi, żeby pogłaskał po główce i wyręczył go w tej pizdowatej czynności jaką jest tankowanie -.-
Zgłoś
mrufka 2014-03-13, 13:44 3
Nawet jakby osobówka miała 15m to wlew i tak jest z tyłu.
Jaki problem podjechać tak, żeby tył był na równo, albo trochę dalej niż dystrybutor.
Jak jesteście na tyle tępi, że ustawiacie się lusterkiem przy wężu i ciągniecie go przez całe auto, to się przesiądźcie na tramwaje.

Zgłoś
TwardyHardy 2014-03-13, 13:57
Faktycznie autor nie wiem co chial przekazać ale sie nie popisal, ja nie widzę osobiście w tym nic złego, mało to też tak robie jak widze kolejke, tyle że trzeba troche na wąż uważać by nie leżał swobodnie na samochodzie
Zgłoś
lith 2014-03-13, 14:08
@mrufka
Łap piwo, ja byłem za leniwy, żeby painta odpalać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem