18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jednoręki-ujeżdżacz 2014-03-13, 2:31 6
Matko, teraz karoserie wężem trą. Czy Wy poważnie nie umiecie zatankować z korkiem po drugiej stronie?
Zgłoś
Avalanger 2014-03-13, 3:18 8
el_kadafi napisał/a:

W czym problem. Jest wolne miejsce to się tankuje. Rozpierdalają mnie faceci co zwykłą osobówką czekają na wolne miejsce z lewej bo wlew mają po tej stronie a po prawej wolne.
Naucz się zanim skrytykujesz, że na stacjach benzynowych wąż ma długość większą niż przeciętna osobówka i nie ma znaczenia którą stroną podjedziesz jeśli nie będzie to 100m od dystrybutora.
A teraz grzecznie przeproś Panie mądrzejsze od ciebie.

"Panie" mądrzejsze od kogokolwiek na drodze? Buahahahaha, żałosny jesteś...

Płeć pinkna jest pozbawiona jakiejkolwiek logiki na drodze/w trasie i to jest stwierdzony fakt, a zachowanie ze zdjęcia wzbudza mój uśmiech politowania..

Wyglądasz mi na kolejnego takiego, co jeździ wieśwagenem i ma gówniane pojęcie o motoryzacji. 100m? Wystarczy mieć dłuższe auto i już zazwyczaj mamy problem - tak, uprzedzam : nie każdy ma golfa III albo pastucha, są dłuższe pojazdy Poza tym, tyś widział węże na niektórych stacjach? Ja takich sytuacji widziałem dziesiątki i wolę poczekać tę minutkę niż robić z siebie ćwoka, jak co niektórzy.
W jednym przypadku gość prawie rozjebał dystrybutor, no ale przecież tak się robi ...

jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:

Nie gadaj. Czasem podjedziesz po kimś na jedyne wolne miejsce (wlew po złej stronie), a na drugie podjedzie auto w takiej samej sytuacji.
Jak się resorakami przestaniesz bawić a zaczniesz jeździć prawdziwymi samochodami, to zrozumiesz

Ohoho, mamy eksperta!
Resoraki be? Łoo, ale duzi chłopcyk!
A teraz pochwal się, ile kilometrów zrobiłeś w NFS...
Zgłoś
dorodnykurczak 2014-03-13, 3:27 6
@up ale jesteś bezbekiem, wyjdź
Zgłoś
KTMracer 2014-03-13, 5:04 2
Pierdol się buraku, nic tych kobiet przed głupota nie usprawiedliwi jedynie tyle że jesteś na ich poziomie intelektualnym.

Ja jeśli jestem w takiej sytuacji to podjeżdżam pod dystrybutor TYŁEM i mam wlew przy bliższej stronie, a jak masz babskie podjescie do życia to wypierdalaj.

Jebać grube baby!
Zgłoś
DyndaS 2014-03-13, 5:09
el_kadafi napisał/a:

W czym problem. Jest wolne miejsce to się tankuje. Rozpierdalają mnie faceci co zwykłą osobówką czekają na wolne miejsce z lewej bo wlew mają po tej stronie a po prawej wolne.
Naucz się zanim skrytykujesz, że na stacjach benzynowych wąż ma długość większą niż przeciętna osobówka i nie ma znaczenia którą stroną podjedziesz jeśli nie będzie to 100m od dystrybutora.

Pierdolisz Pan...
Nie raz widziałem praktycznie pustą stację benzynową i właśnie tak kobiety stawały przy dystrybutorze. Baby po prostu mają problem z zapamiętaniem po której stronie jest w ich samochodzie wlew
Zgłoś
pakozi 2014-03-13, 6:00 2
Autor debil. Na zdjęciu nie ma nic dziwnego. Każda z nich mogła podjechać akurat w momencie, gdy tylko miejsce na którym stoi było wolne. A jak już ktoś wspomniał, czekanie aż się zwolni miejsce takie, żeby mieć wlew paliwa od strony dystrybutora jest idiotyzmem, bo spokojnie można przeciągnąć węża przez szerokość samochodu.
Zgłoś
demoon222 2014-03-13, 6:52 2
Ale pierdolicie.
Wystarczy podjechać tyłem i wlew jest tam gdzie trzeba. 10 razy mniej jebania, niż szarpanie się z brudnym wężem w dystrybutorze i ciąganie go za samochód. Ale do tego trzeba mieć mózg i potrafić wykonać arcytrudny manewr cofania...
Zgłoś
Quakeamber 2014-03-13, 7:20 1
@Avalanger, wszystko OK widać, że z Ciebie jest prawdziwy facet, ale kurwa ogarnij te dziecięce emotikonki na końcu każdego zdania i daj KROPKĘ, będzie wtedy super. A jak wywalisz cały tekst to już w ogóle będzie znakomicie.
Zgłoś
banana894 2014-03-13, 7:20 2
Też raz tak chciałam zatankować, ale wąż był za krótki .............. i lipa wyszła, od tamtej pory choćbym miała stać godzinę i tak podjadę pod właściwy, bez kombinowania
Zgłoś
Shaggy93 2014-03-13, 7:50
el_kadafi napisał/a:

też tak często tankuje. Jedyny problem to drobne rysy na klapie od bagaja ;(
Zgłoś
marikororba 2014-03-13, 8:13
Mogły stanąć tyłem, chociaż widziałem jak kończy się cofanie przez kobietę kilka tematów wcześniej...
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-03-13, 8:20 2
Hej spece od wszystkiego , ci którzy twierdzą że porysują swoje auto za 3000PLN niech jeszcze raz obejrzą zdjęcie .
Śmiejecie się z tych babeczek a one ustawiły idealnie samochody do zatankowania w tej właśnie sytuacji , wąż jest za samochodem i tak się właśnie tankuje , nieważne jak długie są wtedy samochody
Zgłoś
InsertNameHere 2014-03-13, 8:47 2
Pracowałem na stacji i uwierzcie mi- całkiem poprawne zachowanie. W przeciwieństwie do niektórych tępych kolesi, co potrafili czekać 15 minut na miejsce przy dystrybutorze, bo ktoś zatankował i zamówił hot-doga. To jest dopiero głupota, jakby nie można było podjechać z drugiej strony.
Zgłoś
cena_z_lombardu 2014-03-13, 8:51 1
Hahaha, autor to debil, nie ma samochodu, prawka, i nie tankuje, inaczej by takich rzeczy nie pisał...Nawet nie chce mi się komentować, sam wracaj do kuchni, buraku, od dziś pamiętaj że babeczki ze zdjęcia przewyższają cię ogarnięciem okołosamochodowym, i z tym żyj...Ja staram się podjeżdżać dobrą stroną, a jak nie da rady to zamiast czekać, wolę zrobić tak jak one. Raz rzeczywiście trafiłem na zbyt krótki, ale zazwyczaj jest ok. Wyobraź sobie debilu że nie musiały wjechać w tym samym czasie, a jak wjeżdżały to pasujące dystrybutory mogły być pozajmowane, łapiesz, czy jednak do kuchni?
Zgłoś
kam332 2014-03-13, 8:57
Głupota to stać jak pizda po zatankowaniu, bo nie można odjechać kilka metrów, żeby ktoś za nami nie musiał czekać 15 minut i mógł zatankować. Jak kogoś widzę za sobą / jest spory ruch, to zawsze odjadę te parę metrów.

Sorry chłopaki, ale to pizdowato wygląda takie tankowanie, jak te panienki to robią. Jak kogoś widzę, gdy tak tankuje, to zawsze gniję z niego, bo ciężko poczekać te kilka minut. No chyba, że panienka się pierdoli 15 minut zamiast tankować to wtedy rozumiem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem