Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W czym problem. Jest wolne miejsce to się tankuje. Rozpierdalają mnie faceci co zwykłą osobówką czekają na wolne miejsce z lewej bo wlew mają po tej stronie a po prawej wolne.
Naucz się zanim skrytykujesz, że na stacjach benzynowych wąż ma długość większą niż przeciętna osobówka i nie ma znaczenia którą stroną podjedziesz jeśli nie będzie to 100m od dystrybutora.
A teraz grzecznie przeproś Panie mądrzejsze od ciebie.
"Panie" mądrzejsze od kogokolwiek na drodze? Buahahahaha, żałosny jesteś...
Płeć pinkna jest pozbawiona jakiejkolwiek logiki na drodze/w trasie i to jest stwierdzony fakt, a zachowanie ze zdjęcia wzbudza mój uśmiech politowania..
Wyglądasz mi na kolejnego takiego, co jeździ wieśwagenem i ma gówniane pojęcie o motoryzacji. 100m? Wystarczy mieć dłuższe auto i już zazwyczaj mamy problem - tak, uprzedzam : nie każdy ma golfa III albo pastucha, są dłuższe pojazdy Poza tym, tyś widział węże na niektórych stacjach? Ja takich sytuacji widziałem dziesiątki i wolę poczekać tę minutkę niż robić z siebie ćwoka, jak co niektórzy.
W jednym przypadku gość prawie rozjebał dystrybutor, no ale przecież tak się robi ...
Nie gadaj. Czasem podjedziesz po kimś na jedyne wolne miejsce (wlew po złej stronie), a na drugie podjedzie auto w takiej samej sytuacji.
Jak się resorakami przestaniesz bawić a zaczniesz jeździć prawdziwymi samochodami, to zrozumiesz
Ohoho, mamy eksperta!
Resoraki be? Łoo, ale duzi chłopcyk!
A teraz pochwal się, ile kilometrów zrobiłeś w NFS...
Ja jeśli jestem w takiej sytuacji to podjeżdżam pod dystrybutor TYŁEM i mam wlew przy bliższej stronie, a jak masz babskie podjescie do życia to wypierdalaj.
Jebać grube baby!
W czym problem. Jest wolne miejsce to się tankuje. Rozpierdalają mnie faceci co zwykłą osobówką czekają na wolne miejsce z lewej bo wlew mają po tej stronie a po prawej wolne.
Naucz się zanim skrytykujesz, że na stacjach benzynowych wąż ma długość większą niż przeciętna osobówka i nie ma znaczenia którą stroną podjedziesz jeśli nie będzie to 100m od dystrybutora.
Pierdolisz Pan...
Nie raz widziałem praktycznie pustą stację benzynową i właśnie tak kobiety stawały przy dystrybutorze. Baby po prostu mają problem z zapamiętaniem po której stronie jest w ich samochodzie wlew
Wystarczy podjechać tyłem i wlew jest tam gdzie trzeba. 10 razy mniej jebania, niż szarpanie się z brudnym wężem w dystrybutorze i ciąganie go za samochód. Ale do tego trzeba mieć mózg i potrafić wykonać arcytrudny manewr cofania...
też tak często tankuje. Jedyny problem to drobne rysy na klapie od bagaja ;(
Śmiejecie się z tych babeczek a one ustawiły idealnie samochody do zatankowania w tej właśnie sytuacji , wąż jest za samochodem i tak się właśnie tankuje , nieważne jak długie są wtedy samochody
Sorry chłopaki, ale to pizdowato wygląda takie tankowanie, jak te panienki to robią. Jak kogoś widzę, gdy tak tankuje, to zawsze gniję z niego, bo ciężko poczekać te kilka minut. No chyba, że panienka się pierdoli 15 minut zamiast tankować to wtedy rozumiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów