Te co nie mają kuchni ćwiczą... Całkiem zgrabnie im to wychodzi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A pierdolicie Hipolicie, wszystko jest w naszych głowach, czasami wystarczy tylko zacisnąć zęby i przeć do przodu. Ja miałem dosyć długą przerwę, rzuciłem fajki, utyłem (dosyć sporo). Zapisałem się z kumplami na siłkę, oni odpadli po pierwszym miesiącu chodząc 2 w tygodniu. Ja wywaliłem słodycze, fast foody i inne syfy oparte na mące albo wysokoprzetworzone, wpieprzam ciemny chleb i dorzuciłem więcej warzyw, żadnej diety nie robię, ograniczyłem znacząco alkohol (1-2 piwa na tydzień) i nie nażeram się na noc. Robię trening siłowy + aero (4x w tyg) i po 3 miechach widać efekty (3kg mniej, oczywiście mięśnie ważą więcej, więc faktyczny spadek był większy). Jadę na sucho. Niech wam nikt nie wmawia, że gdzieś nie dojdziecie, bez drogiej diety i drogich odżywek. Wszystko jest w naszych głowach. Wystarczy tylko trochę charakteru i wytrwałości.
pkh napisał/a:
Jak się ma w chuj kasy i jezdzi porsche, to można dbać o dietę, brać dobre suple, wynająć osobistego trenera. A jak ja mam dojebać na bica jak nie mogę sobie w ciągu dnia opierdolić odpowiedniego posiłku..
Każda wymówka jest dobra Tu nie trzeba mieć kasy tylko chęci A podciągać się można praktycznie wszędzie (najtańszy drążek kosztuje ok 15zł )
ta w 3:20 ma idealna pupcie, uwielbiam takie
jedyne co tu jest fajne to dupy. bo wyćwiczone dupy - fajne dupy. ale mięśnie na rekach, nogach i brzuchu to największe chujstwo jakie może sie przytrafić kobietom. jeszcze na brzuchu do przebolenia. ale kobieta ma byc szczupła, a nie kurwa muskularna i chuj!
Na pewno swojej kobiecie nie pokaze tego filmu, bo jak zacznie cwiczyc to trudniej bedzie ja trzymac w kuchni...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów