18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
Kobiety
8broda8 • 2015-07-13, 1:35
Takie tam przed kamerą i po angielsku

Tłumaczenie w spojlerze, ale nie wiem jak to zrobić także spojler brzmi:
Ups - Blać - itd, itp
Zgłoś
Asuritt 2015-07-13, 2:52 6
paskudna tleniona ...
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2015-07-13, 3:13
ukryta treść
Też nie wiem jak zrobić spojler.

Cytat:

Blać

блять, бляд? Rozumiem. Ale żeby blać?

Post mortem per rectum
Zgłoś
ProVVe 2015-07-13, 4:19
Z jakiego filmu końcówka

Ola gringo
Zgłoś
bimaczow 2015-07-13, 4:20
kurwa... chujowe ogólnie, niema fajnej dupy , ryj chujowy , nie widać cipy niema cycków kurwa... nie wiem o co chodzi , spać mi się chce już po 4...

Znak Orła potęgi symbol prowadzi nas
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Zgłoś
skrtrk 2015-07-13, 14:26
[ spojler ]tekst[ /spojler ]
Zgłoś
l0tt4r 2015-07-13, 14:47 2
Jak zrobić spojler:

1) kupujesz tanie małe wozidełko z pogranicza pierdzikółka, koniecznie w cenie złomu, nie drożej, a i dopilnuj żeby oc było jeszcze na pół roku, bo po co od razu na dodatkowe koszta się narażać.
2) Teraz potrzebujesz materiału: może to być np. stary snowboard jak ktoś pod śmietnikiem zostawił, albo parapet z blachy czy pcv. Konglomerat, drewniane deski czy płyta nagrobkowa się gorzej sprawdzają bo podnoszą za bardzo masę fury.
3) I teraz ważne jak auto jest heczbek lub kompakt (coś jak tico czy cienias) to montujesz wszystko na koniec dachu, jak jest sedan czy qpe (takie jak duzy fiat) to koniecznie na klapę bagażnika. W tym wariancie też musisz zrobić przedłużki mocujące, najlepiej długie na maxa, weź jakiś kij od szczotki albo ew wynieś z budowy jakiś profil np 3 lub 6. Ważne żeby oba dystanse były równe, no bo jak to by wyglądało jakby spojler się przechylał w którąś stronę...
4) montaż wpierdalasz wszystko blachowkrętem na gotowo, patrz żeby w miarę równo było bo inaczej kutas a nie szpan na dzielni będzie... Dodatkowo można śprajem machnąć na czarno a potem szybko jednym ruchem druciakiem przejechać to taki wygląd nabiera że jak włókno węglowe trochę, no a wtedy to już normalnie +50 do rispektu...

Jak wszystko pykło dobrze, to właśnie zrobiłeś swój pierwszy spojler, gratulacje ziomuś
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów