Więcej kobiet w polityce!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
wszystko sie zgadza ich skala wiedzy jest na poziomie naszego polityka,wszystko jest OK
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Oby tak dalej! "Klase inteligentną na pole, a klase robotniczą do parlamentu!", inaczej mówiąc niech normalny człowiek haruje, a debile co nie mają perspektyw i mają szczęście do parlamentu. Chociaż nie wszyscy w parlamencie to debile, a przynajmniej tak dobrze to ukrywają.
a pózniej takie głupie cipy pozywają zasłużonych polityków jak Lepper i Łyżwiński za molestowanie. Pchają się do polityki, nie mając o niej pojęcia, a później są same pchane i mają same zażalenie. Nikt ich nie przyjął tam bo są mistrzyniami erudycji. Cycki i dupa to jedyny argument.
hahaha zasłużony polityk -Lepper haha wyjdź człowieku
Człowiek inteligentny i wykształcony wie o swojej niewiedzy w wielu tematach, dlatego najczęściej ma niską samoocenę i nie pcha się gdzieś, gdzie jego zdaniem może sobie nie poradzić. Natomiast tępi ludzie (nie niewykształceni, ale tępi) srają na wszystko i zlewa ich to, że mogą zbabrać robotę, ważne żeby być na stanowisku, a to że coś nie wyjdzie, to już mniej ważne. Ta laska to idealny przykład, całe gówniane studia z politologi lub kulturoznastwa, na dyskotekach przesiedziała, a później z braku laku poszła do partii, która nie przyciąga młodych ludzi, więc dostać się nie było ciężko.
czarną trzeba wysłać do Matura to Bzdura, może od uczestników się czegoś nauczy...bo na razie to tylko zdąża do tego, żeby jakoś zapobiec...eee....yyyyyysakhfajgquirtgqrq
Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
i to jest własnie Prawo i sprawiedliwość, niedouczone pierdoleni idioci, i jeżeli ktoś powie że oni mogą coś zmienić w Polsce to mu nasikam do gardła.
jedyne co potrafia to pierdolić głupoty, które podpowiada im kolejny idiota, naczelny wódz niewyrośniete kaczątko.
chuj z tego ze bym ja przeruchał, jak z jej ilorazem inteligencji bliżej jej do szympansa niż do mnie, to byłaby zeofilia :/
jedyne co potrafia to pierdolić głupoty, które podpowiada im kolejny idiota, naczelny wódz niewyrośniete kaczątko.
chuj z tego ze bym ja przeruchał, jak z jej ilorazem inteligencji bliżej jej do szympansa niż do mnie, to byłaby zeofilia :/
to o czym piszesz nazywa się nieświadoma niekompetencja w przypadku tych pchających sie debili, a ci o tak zwanej niskiej samoocenie to świadoma niekompetnecja, w ogóle można zrobić taki podział:
nieświadoma niekompetencja - czyli tak zwane co ty mi tu pierdolisz ja wszystko wiem
świadoma niekompetencja - nie pcham się bo nie wiem że coś spierdole
świadoma kompetencja - wiem że mogę coś zmienić i nawet wiem jak
nieświadoma kompetencja - o kurwa udało mi się to zrobić
z tego całego tałatajstwa to pierwsze gówno jest najgorsze ze względu na najwiekszą liczbę występowania w sumie w każdej dziedzinie życia, dlatego często gęsto jest tak posranie jak jest
to o czym piszesz nazywa się nieświadoma niekompetencja w przypadku tych pchających sie debili, a ci o tak zwanej niskiej samoocenie to świadoma niekompetnecja, w ogóle można zrobić taki podział:
nieświadoma niekompetencja - czyli tak zwane co ty mi tu pierdolisz ja wszystko wiem
świadoma niekompetencja - nie pcham się bo nie wiem że coś spierdole
świadoma kompetencja - wiem że mogę coś zmienić i nawet wiem jak
nieświadoma kompetencja - o kurwa udało mi się to zrobić
z tego całego tałatajstwa to pierwsze gówno jest najgorsze ze względu na najwiekszą liczbę występowania w sumie w każdej dziedzinie życia, dlatego często gęsto jest tak posranie jak jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów