18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PanRedus 2013-06-04, 21:53 1
"my kobiety się częściej rozglądamy" ta, w lusterko pomatke poprawić
Zgłoś
b................w 2013-06-04, 21:53
Wiele kobiet jest gorszymi kierowcami od mężczyzn. Dlaczego? Ano my jeździmy dla przyjemności, sprawia nam to frajdę i przez to dużo bardziej się tym interesujemy, nie tylko motoryzacją ale też tym co na drodze się dzieje. Kobiety często robią prawko bo muszą, bo w pracy trzeba jeździć itp, jak się nie ma chęci żeby coś robić, to po prostu wychodzi to kiepsko.
Zgłoś
Matush5 2013-06-04, 21:55 1
Pierwszy koleś powiedział idealnie. Na naszych drogach to powszechne głupie idiotki z komórą w ręku zapierdalają jedną ręką jakimś jeepem tarasują wszystkim przejazd po czym idzie w pizdu do sklepu jak gdyby nigdy nic To akurat mnie irytuje w kobietach np. parkownie załózmy koło marketów... Jak widzę gdy baba staje jakimś dużym autem w poprzek że w tych miejscach mogą stać 3 auta a stoi tylko jej to mnie kurwica bierze... Kolejna rzecz wiele nie ocenia odległości, jadą bo jadą wyjebane mają czy auto na skrzyżowaniu jest 100 metrów dalej czy 10 metrów. Gaz do dechy palimy sprzęgło i lecim... A Ty kurwa wal głową o kierownice bo głupia idiotka robi co chce na drodze....
Zgłoś
!Timon 2013-06-04, 21:55
@tranzystor

Poniósł - jest na wpół warzywem. Taka kara wystarczy.
Zgłoś
robert357 2013-06-04, 21:57
Ten znak "Uwaga, baba za kierownicą" to mnie przeraża, nie śmieszy.
Zgłoś
jontek666 2013-06-04, 21:58
" My kobiety bardziej się rozglądamy na boki"-zgodzę się z tym tekstem, ale brakuje jednej rzeczy w tej wypowiedzi. GDZIE, DO JASNEJ CHOLERY, JEST SKUPIENIE NA JEZDNI. Widząc po niektórych kobietach w mojej rodzinie to najpierw musi być sprawdzony wygląd w lusterkach, poprawienie ust błyszczykiem lub innym dziadostwem(a zaznaczam że chodzi mi również o wyjazd do Biedronki), no i huzia-jadymy, tylko czemu na pustej drodze jedzie 30/h i jak ktoś ją wyprzedzi to się wkurza i mówi że facet jest jakiś narwany.
Think about it.
Zgłoś
v................s 2013-06-04, 22:17

Niech zrobią wyścigi formuły 1 Azjaci kontra kobiety
Zgłoś
zbijok 2013-06-04, 22:26 1
Kobiety nie oceniają sytuacji na drodze i nie dostosowują prędkości do warunków, nie mają też doświadczenia przed prawkiem na samochód, z ojcem przejechałem może z 200k km, sporo TIR-em, a i osobowym trochę, myślę że gdy zrobi się chociaż z 10k km z doświadczonym kierowcą, to się wie kiedy można pojechać szybciej, wie się także jak zachować się w określonych sytuacjach, wie się też kiedy jest ślisko a kiedy można spokojnie jechać, nabiera się nawyków, jeśli ktoś ma IQ powyżej kartofla, to też zauważy kiedy zmienia biegi, w jaki sposób rusza (no kurwa nie pali sprzęgła). Obserwując kobity też się widzi jak jeździć nie należy...
Myślę, że każdy lubił jeździć z ojcem za małego....

no chyba że jego ojciec leciał mu w dupe bez wazeliny
Zgłoś
gin 2013-06-04, 22:38 3
Jak widzę kobite która chce wyjechać z parkingu to ustępuje... raz nie ustąpiłem i dostałem w bok bo głupia cipa cofała patrząc do przodu i rozmawiając przez telefon... Wkurza mnie, że co chwile przeglądają się w lusterku i poprawiają te jebane włosy...
Zgłoś
tigerqaz 2013-06-04, 22:40
Dick napisał/a:

"bardziej się rozglądamy na boki" - to już pizdy nawet w bocznych lusterkach się malują?

Po wystawach sklepowych się rozglądają kurwa
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2013-06-04, 23:07 1
Kobiety są gorszymi kierowcami bo są nadopiekuńcze... No ja pierdole.

Są gorszymi kierowcami bo mają gorszą zdolność skupiania się na 1 czynności.
A dwa znacznie gorszą a nawet upośledzoną zdolność do określania odelgłości - kto nie wierzy niech zapyta 10 kobiet o długość danego odcinka (nie nie tego , tylko jakiegoś innego) i 10 facetów.

[ Komentarz dodany przez: marna: 2013-06-05, 01:09 ]
zgadzam się fchuj
Zgłoś
korinogaro 2013-06-04, 23:49
Ja rozumiem szacowanie ryzyka, ale ono powinno wyglądać tak, ze baba nie jedzie mi 10 cm za zderzakiem tylko np. 0.5-1m. W Szczecinie to nie raz widzę laski co tak startują ze skrzyżowania, że zanim z niego zjadą to między nie a samochód poprzedzający dałoby się wpakować TIRa.
Zgłoś
danis008 2013-06-05, 11:16
kobiety poważne? ta typiara sobie chyba jaja robi
Zgłoś
herbalix 2013-06-05, 11:19
dziś na estakadzie pod górkę brałem babkę z prawej strony, bo jechała lewym 40km/h , gdzie ograniczenie było do 70. przedwczoraj widziałem, jak babka skręcając w prawo pierdolnęła na pasach pieszego. mam jedną koleżankę, która swoim golfem trójką zapierdala zawsze ile fabryka dała. sucho, mokro, ślisko, dziury, zakręty - zawsze pełna pizda. na dodatek całą zimę jeździła bez nawiewu na szybę, to sobie wyobraźcie, jaką miała widoczność. nie wiem, jakim cudem jeszcze się nie rozjebała. kiedyś inna koleżanka mało nie wjebała się w dzika, którego ja widziałem w momencie, gdy wszedł na jezdnię. ona zobaczyła go dopiero, gdy krzyknąłem 'hamuj kurwa' czyli jakieś 20 metrów przed nim. mam też jedną koleżankę, która jeździ lepiej niż niejeden facet, no ale jednak większość bab nie nadaje się na kierowców.

ale z drugiej strony z facetami też nie jest wesoło. mam dwóch braci, obydwaj mają się za mistrzów kierownicy. pomijając jakieś drobniejsze stłuczki, to jeden ma na koncie dachowanie - na szczęście w szczerym polu, gdzie w nic nie przyjebał, tylko sobie pokoziołkował. drugi w tamtym roku tak się rozkurwił, że 2 miesiące leżał nieprzytomny, a uratowało go tylko to, że nie miał zapiętych pasów bo z samochodu nie zostało nic.
Zgłoś
qhash 2013-06-05, 11:24 1
podsumujmy, na 1000 facetów jeden jeździ źle, na 1000 bab jedna jeździ...poprawnie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem