18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Kobiety z Auschwitz
ddobry10 • 2013-01-18, 0:30
Film dokumentalny o kobietach które przeżyły obóz koncentracyjny w Oświecimiu.
Jakość audio jest jaka jest. Zostaje podkręcić głośniki

1/3

2/3

3/3

Szukałem ale nie znalazłem, jak było to przepraszam
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KomentującyPanicz 2013-01-18, 0:39 4
Dobra dobra, Ty w takiej sytuacji byś pały Owczarkom Niemieckim opierdalał...
Zgłoś
ddobry10 2013-01-18, 0:46 2
Pałę to ty możesz ojebać swojej starej, mogę się założyć że nie obejrzałeś 5 min z pierwszej części a komentujesz ....
Zgłoś
KomentującyPanicz 2013-01-18, 0:48 3
up.,Oglądałem ten dokument jak Ty na chleb mowiłes beb, a do Matki cyc, bo z tym Ci sie kojarzyła...
Zgłoś
ddobry10 2013-01-18, 1:08 1
Już tak nie kozacz że taki stary jesteś, bo ci się data przydatności kończy powoli... :death:
Zgłoś
danieltrcd 2013-01-18, 1:13
Kurwa jacy z was twardziele!
Zgłoś
mesior 2013-01-18, 1:21 1
@darujcie sobie.
Zgłoś
snik0 2013-01-18, 7:18 2
a wy do tych skurwysynów na roboty jeździcie i po golfy
Zgłoś
dzikijezyslaw 2013-01-18, 10:00 15
Wstyd że są ludzie którzy nie potrafią się zachować. czy taki uważa że pisząc w taki sposób, czyni go to fajniejszym? Wstyd. Ale to nie ja się wstydzić powinienem.

Co do samego filmu; Wcześniej go nie widziałem. Dokument dobry, bez żadnego nadęcia tylko sama historia. Historia która wciąż nie przestaje mnie przerażać. Wojna to tragedia. Niestety świat wciąż jej doświadcza.
Zgłoś
ddobry10 2013-01-18, 11:42
up@ Przepraszam bardzo ale ja nie potrafię zachować spokoju jak ktoś mi ubliża, wstydzić to powinien KomentująjącyPanicz bo po dacie jego produkcji widać że stary chłop a zachować się własnie nie potrafi a powinien dawać przykład, hmmm ale w sumei to sadistic . I nie drążmy dalej tematu.
Zgłoś
dzikijezyslaw 2013-01-18, 14:52
Ależ właśnie o owego Panicza mi chodziło. Sprostowałem i również dalej nie drążę.
Zgłoś
KomentującyPanicz 2013-01-19, 0:44
Powyzsze wypowiedzi zostawie same sobie, bo racji bytu nie posiadaja.
Zgłoś
pep96729 2013-01-19, 23:55 6
Polecam wszystkim działaczom i sympatykom "patriotyczno-narodowych" organizacji zamawiających piwo wiadomym gestem.
Nosz Kurwa!!! Piwo za temat.
Zgłoś
styq 2013-01-20, 0:23 4
KomentującyPanicz napisał/a:

up.,Oglądałem ten dokument jak Ty na chleb mowiłes beb, a do Matki cyc, bo z tym Ci sie kojarzyła...

Jak dla mnie to jesteś zwykły pajac. Skoro takiś dorosły, to dlaczego wypowiadasz się jak zwykły gówniarz? Wyjaśnię Ci, bo chyba nikt jeszcze cie nie oświecił, że liczy się to co masz do powiedzenia, a nie to że masz w syganturce 2 metry, obrażasz wszystkich w komentarzach, masz chuj wie ile lat itd. Jesteś zwykłym zerem i ciotą, która próbuje się dowartościować. Każdy temat w suchary i było, a w dodatku to są twoje posty.

Było już, nawet wcześniej niż plemnik Twojego ojca zapłodnil jajeczko Twojego drugiego Tatusia...

Nie ma kolorow, a my tylko tak spostrzegamy ten swiat. A wiec z jakiej kurwa racji jak chce 'wytrysnac' dziewczynie na twarz to ona sie nie zgadza, przeciez jeden chuj tak na prawde tego by nie bylo widac :/

Jesteś zwykłym zerem i wkurwiają mnie ostro takie pajace jak ty. W dupie mam twoją ripostę, więc się nawet nie poć. Tylko zrób sobie jakiś test iq, kilka próbnych matur (żałośnie prostych) i uświadom sobie, że albo coś ze sobą zrobisz, albo zawsze będziesz takim zbaraniałym pośmiewiskiem i zerem.
Zgłoś
jendró 2013-01-20, 0:36
"Niemiecki obóz koncentracyjny w Auschwitz" a nie obóz koncentracyjny w Ośw. A jak ktoś chce się spinać to na prv.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem