KomentującyPanicz napisał/a:
up.,Oglądałem ten dokument jak Ty na chleb mowiłes beb, a do Matki cyc, bo z tym Ci sie kojarzyła...
Jak dla mnie to jesteś zwykły pajac. Skoro takiś dorosły, to dlaczego wypowiadasz się jak zwykły gówniarz? Wyjaśnię Ci, bo chyba nikt jeszcze cie nie oświecił, że liczy się to co masz do powiedzenia, a nie to że masz w syganturce 2 metry, obrażasz wszystkich w komentarzach, masz chuj wie ile lat itd. Jesteś zwykłym zerem i ciotą, która próbuje się dowartościować. Każdy temat w suchary i było, a w dodatku to są twoje posty.
Było już, nawet wcześniej niż plemnik Twojego ojca zapłodnil jajeczko Twojego drugiego Tatusia...
Nie ma kolorow, a my tylko tak spostrzegamy ten swiat. A wiec z jakiej kurwa racji jak chce 'wytrysnac' dziewczynie na twarz to ona sie nie zgadza, przeciez jeden chuj tak na prawde tego by nie bylo widac :/
Jesteś zwykłym zerem i wkurwiają mnie ostro takie pajace jak ty. W dupie mam twoją ripostę, więc się nawet nie poć. Tylko zrób sobie jakiś test iq, kilka próbnych matur (żałośnie prostych) i uświadom sobie, że albo coś ze sobą zrobisz, albo zawsze będziesz takim zbaraniałym pośmiewiskiem i zerem.