📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie cipa pomyliła gaz z hamulcem. Dzisiaj na stacji widziałem blond damę - na klapie bagażnika miała 1.6 MPI, a zalała diesla, a potem kreci, i kręci, i kręci. A samochód nie odpala, ciekawe dlaczego? Chuj ją obchodzi czym jeździ i co ma pod maską, ale to, że Kazik Zośki spod ósemki zerżnął po pijaku Kaśkę mieszkającą w komunalnym dwie ulice dalej wiedziała na następny dzień. Przestaw jej flakonik z perfumami o 5 cm dalej to będziesz miał awanturę. Spróbuj nie zlajkować wspólnego zdjęcia to zerwie. Ot, kobiecy móżdżek nastawiony na nic nie znaczące pierdolety. Dlatego Seksmisja to dla mnie najcięższe sci-fi stworzone kiedykolwiek. Nawet Perfekcyjnej Niedoskonałości Dukaja nie czytało mi się tak ciężko, jak interpretacja Seksmisji. Baby dziesiątkami lat utrzymywały wysokorozwiniętą cywilizację bez facetów, a powinny zdechnąć z głodu maks po 5 latach, jak przestała działać ostatnia elektrownia i jak zatrzymała się ostatnia taśma produkcyjna z jedzeniem i zdechła ostatnia krowa z ostatnią świnią, bo te idiotki karmiły je pierożkami sojowymi.
Konkretna baba. Co się będzie błąkać po całym sklepie jak można bezpośrednio pod półką z upatrzonym towarem
radek225 napisał/a:
na klapie bagażnika miała 1.6 MPI, a zalała diesla,.
Zawsze myślałem że nie da się włożyć końcówki od diesla do benzyniaka.
Sadzone napisał/a:
Zawsze myślałem że nie da się włożyć końcówki od diesla do benzyniaka.
A to różnie bywa. Był akurat ten bok zmasakrowany po wypadku, ogarnęli, a że na okolicznym szrocie był tylko wlew na gnojówkę, to poszedł taki. Wejdzie nalewak od benzyny? Wejdzie. Jest sztuka na sprzedaż? Jest.
Baba myli pedał gazu z hamulcem i widząc, że auto przyspiesza wciska gaz jeszcze mocniej. Fck logic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów