📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a ja przegrałem 30zł stawiałem na kobre.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
a ja wydałem 30 zł i dostałem chujowy beton ;/
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
ps: tym co mysleli ze kobra wygra radze wiecej na biologii uwazac a nie na religii bo tam nic madrego jeszcze nikt nie powiedzial a na biologii chemii i fizyce sa same madre rzeczy!!!!
ps: tym co mysleli ze kobra wygra radze wiecej na biologii uwazac a nie na religii bo tam nic madrego jeszcze nikt nie powiedzial a na biologii chemii i fizyce sa same madre rzeczy!!!!
Czytała Krystyna Czubówna.
Ta walka była nieuczciwa od samego początku, mangusta ma 4 nogi/ręce a wąż ani jednej, to tak jakby kopać lub bić się z kimś kto nie ma ani rąk ani nóg.
ma za to jad i do niej byś za chuja nie podszedł .
Tak fascynujące jak obieranie jabłka z moją martwą babcią....
Od dziś boje się mangust!
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów