Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak mozna promować takie kurestwo co to za moda zeby taka szmate pokazywać wszędzie ??
petru23,
nie smuć się bo właśnie sobie uświadomiłem, że twoja żona też mnie nie kocha
nie smuć się bo właśnie sobie uświadomiłem, że twoja żona też mnie nie kocha

podpis użytkownika

Angel napisał/a:
petru23,
nie smuć się bo właśnie sobie uświadomiłem, że twoja żona też mnie nie kocha![]()
obawiam się, że moja żona nas zdradza

steku11 napisał/a:
Strzał w 10 co do modelki
Wiem, że to gwiazda filmowa, ale modelka ?
Mavver57 napisał/a:
Wiem, że to gwiazda filmowa, ale modelka ?
Ja p🤬lę...A jak się Twoim zdaniem nazywa osoba, na której prezentuje się jakiś ciuch (w tym wypadku koszulkę)?

Kondra napisał/a:
Ja p🤬lę...A jak się Twoim zdaniem nazywa osoba, na której prezentuje się jakiś ciuch (w tym wypadku koszulkę)?![]()
Sasha Grey

Ale z was c🤬je muje dzikie wenże!
Biedna Sasha marzy o karierze filmowej, ale przez to, że wy pamiętacie o niej, to ciągle nie ma szansy na angaż u Michaela Baya w Trasformersach lub innych X-menach
Co do niej samej to parę miechów temu zaczęła prowadzić akcje społeczne:
Ten murzyn na trzecim obrazku to ja. Trzymajcie za mnie kciuki, jak się uda to może zdam do gimnazjum w tym roku (warunkowo oczywiście)
Biedna Sasha marzy o karierze filmowej, ale przez to, że wy pamiętacie o niej, to ciągle nie ma szansy na angaż u Michaela Baya w Trasformersach lub innych X-menach

Co do niej samej to parę miechów temu zaczęła prowadzić akcje społeczne:

Ten murzyn na trzecim obrazku to ja. Trzymajcie za mnie kciuki, jak się uda to może zdam do gimnazjum w tym roku (warunkowo oczywiście)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie