📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:27
🔥
Gimbus w autobusie
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję że go ktoś kurwa znjdzie I tak mu wpierdol że mu polami nogi i ręce chujowi
Widzieliście to kurwa? Nie moge! Krew sie we mnie gotuje!
Co to za ojciec! Ma małe dzieci, a w mieszkaniu popierdala pies, który w kazdej chwili moze ujebac dziecko, podrapac lub czyms zarazić choroba! Wyjebałby przynajmniej sobake z domu bo do tego burdel ma nieziemski, a śmiedzacy pchlarz go tylko poteguje.
Co to za ojciec! Ma małe dzieci, a w mieszkaniu popierdala pies, który w kazdej chwili moze ujebac dziecko, podrapac lub czyms zarazić choroba! Wyjebałby przynajmniej sobake z domu bo do tego burdel ma nieziemski, a śmiedzacy pchlarz go tylko poteguje.
poligon6 napisał/a:
Widzieliście to kurwa? Nie moge! Krew sie we mnie gotuje!
A jak myślisz, sąsiadów to rusza? Nie wydaje mi się. Oni wyjebane maja jak trup leży na drodze a co dopiero jak jakis ojciec bije dziecko. Tam jest inny świat, dla nas obcy a u nich normalny. I odpierdol się od tych zwierząt, bo mi szkoda bardzej tych zwierząt co tego bydła.
@Twójbug
Czy taki obcy?
A jaką znieczulicę masz u nas? Większość nie będzie się mieszać. Czasem ktoś zareaguje, ale potem kończy z kosą pod żebrami, jak typ co chciał obronić obcą laskę parę lat temu :F
Czy taki obcy?
A jaką znieczulicę masz u nas? Większość nie będzie się mieszać. Czasem ktoś zareaguje, ale potem kończy z kosą pod żebrami, jak typ co chciał obronić obcą laskę parę lat temu :F
smuzg napisał/a:
O chuj wam chodzi, przecież go przebiera?
Czyli masz jakieś prześwity i podświadome mile wspomnienia z okresu niemowlęcego? Kutasa starego w lipcu też mile wspominasz?
Pizdowaci tatusiowie go nienawidzą.
Poznał jeden prosty trik dzięki któremu wyprowadził z równowagi wszystkie zniewieściałe cioty.
Poznał jeden prosty trik dzięki któremu wyprowadził z równowagi wszystkie zniewieściałe cioty.
Sadistic hahahaha
patitati napisał/a:
Pizdowaci tatusiowie go nienawidzą.
Zniewieściałe cioty? Renata ostatnio nie pracuje czy jak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów