📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam nadzieję że go ktoś kurwa znjdzie I tak mu wpierdol że mu polami nogi i ręce chujowi
Widzieliście to kurwa? Nie moge! Krew sie we mnie gotuje!
Co to za ojciec! Ma małe dzieci, a w mieszkaniu popierdala pies, który w kazdej chwili moze ujebac dziecko, podrapac lub czyms zarazić choroba! Wyjebałby przynajmniej sobake z domu bo do tego burdel ma nieziemski, a śmiedzacy pchlarz go tylko poteguje.
Co to za ojciec! Ma małe dzieci, a w mieszkaniu popierdala pies, który w kazdej chwili moze ujebac dziecko, podrapac lub czyms zarazić choroba! Wyjebałby przynajmniej sobake z domu bo do tego burdel ma nieziemski, a śmiedzacy pchlarz go tylko poteguje.
poligon6 napisał/a:
Widzieliście to kurwa? Nie moge! Krew sie we mnie gotuje!
A jak myślisz, sąsiadów to rusza? Nie wydaje mi się. Oni wyjebane maja jak trup leży na drodze a co dopiero jak jakis ojciec bije dziecko. Tam jest inny świat, dla nas obcy a u nich normalny. I odpierdol się od tych zwierząt, bo mi szkoda bardzej tych zwierząt co tego bydła.
@Twójbug
Czy taki obcy?
A jaką znieczulicę masz u nas? Większość nie będzie się mieszać. Czasem ktoś zareaguje, ale potem kończy z kosą pod żebrami, jak typ co chciał obronić obcą laskę parę lat temu :F
Czy taki obcy?
A jaką znieczulicę masz u nas? Większość nie będzie się mieszać. Czasem ktoś zareaguje, ale potem kończy z kosą pod żebrami, jak typ co chciał obronić obcą laskę parę lat temu :F
smuzg napisał/a:
O chuj wam chodzi, przecież go przebiera?
Czyli masz jakieś prześwity i podświadome mile wspomnienia z okresu niemowlęcego? Kutasa starego w lipcu też mile wspominasz?
Pizdowaci tatusiowie go nienawidzą.
Poznał jeden prosty trik dzięki któremu wyprowadził z równowagi wszystkie zniewieściałe cioty.
Poznał jeden prosty trik dzięki któremu wyprowadził z równowagi wszystkie zniewieściałe cioty.
Sadistic hahahaha
patitati napisał/a:
Pizdowaci tatusiowie go nienawidzą.
Zniewieściałe cioty? Renata ostatnio nie pracuje czy jak?
Zezrox987 napisał/a:
Renata ostatnio nie pracuje czy jak?
Z choinki się urwałeś?
Renata już prawie pół roku nie robi, psycha jej siadła bo wybierali ją sami starzy klienci. Powiedziała że pójdzie do normalnej pracy, ciekawe ile wytrzyma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów