Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
widac ze u ciebie w rodzinie napierdalanie dzieciakow bylo norma, chcialabym cie poinformowac ze nie, nie jest to normalne, jest to patologia i patologie sie tepi.
Widać albo juz nie pamiętasz nawet jak cię prali albo byłeś wyjątkowo grzecznym dzieckiem, a wiec nie było powodu.
wychowywać. Mnie rodzice bili i jestem kurwa normalny!
Qrwa ale napisałem , miałem na myśli to że prowodyr całego zajścia w efekcie swojego wybryku dostaje sromotny wpierdol.
Co może zrobić takiemu chujowi dziewczynka kilkuletnia, że można ją kopać, szarpać za włosy i popychać na ścianę?! Co do kurwy nędzy może wreszcie zrobić dwulatek, że się go plaskaczem wali po głowie?! Jeśli uważasz, że to w porządku i kara się należy, to jesteś po prostu ciężko jebnięty. Dziecko można przywołać do porządku w inny sposób niż kopniakiem! Tego chuja złamanego z filmu powinno się skopać po żebrach i połamać mu obydwa obojczyki.
takich skurwysynow powinno sie zabijac odrazu..
Powinno ale zamiast tego płacimy im z naszej wypłaty
28
takich skurwysynow powinno sie zabijac odrazu
Wiem ale nie zawsze rodzic ma wpływ na to jakiej płci będzie dziecko
Ubilbym kurwe odrazu, a pozniej foty rozjebanego ryja na Sadola wstawil
Hamuj trochę. W końcu to tylko dziecko.
Ej czemu tak go oceniacie ? Nie znacie całości a jedynie kontekst może dzieciak zasłużył na strzała po dupie swoim wcześniejszym zachowaniem , a tego to juz nikt nie weźmie pod uwagę że być może odjebało gruba akcje. Bo nie zawsze bijący jest prowodyrem a w efekcie swojego wybryku ofiarą swojej głupoty.
Albo jesteś jebnięty, albo byłeś tak samo traktowany i traktujesz tak swoje dzieci! Jebana pizdo! Dziecko to jest dziecko! Cokolwiek odjebie to jest dziecko i dopiero uczy się życia! A uczy się od dorosłych! Ja pierdole! Tego jebanego skurwysyna powinno się odstrzelić jak wściekłe zwierze! A ą tępą pizdę co się z nim związała powiesić nad jego grobem! Qrwa mać! Szkoda tylko tych dzieci! Co ma z nich wyrosnąć, jak?
Ubilbym kurwe odrazu, a pozniej foty rozjebanego ryja na Sadola wstawil
Jacy Wy mocni, pewnie przed takim typem byście spierdalali z otwartą gębą krzycząc "mamo ratunku".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów