📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kraj piękny tylko ludzie i politycy to kurwy.
3:52: Panowie, poznajcie rodzicielkę Kobry.
2:40 - ja wiem, że gościu zaliczył zgona, ale bez przesady, żeby go od razu zakopywać...
Sztosy? pierdolona nowomowa... lemingi używają słów których znaczenia nie rozumieją.
Metro w Łodzi
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
To były piękne czasy. Nie było internetu, telefonów komórkowych, dzieciaki całe lato spędzały na dworze a nie przed komputerem no i kobiety były naturalne a nie takie wypłosze jak w dzisiejszych czasach można spotkać na każdym kroku.
Wtedy kobiety były ciaśniejsze, piwo mocniejsze, na imprezach wyjaśnianie problemów między facetam iodbywało się przekazaniem soczystych strzałów w ryj i po kilku minutach tacy delikwenci pili już w zgodzie piwo(prawdziwe piwo, a nie napój piwo podobny jak teraz), łza się w oku zakręciła
1:15 - jak się na odpowiednią wieś pojedzie to się trafi na to samo. Tam czas i postęp za dużo nie zmienia.
stadionowy oldschool..
ale "dyska" w 1992 roku no kurwa aż pomyślałem, że mogli mnie spłodzić na jednym z takich melanży
darex99 napisał/a:
Dodam jeszcze kiedyś co 3 dziecko nie chodziło na mma, karate,, judo teraz walki kończą się przeważnie szpitalem.Wtedy kobiety były ciaśniejsze, piwo mocniejsze, na imprezach wyjaśnianie problemów między facetam iodbywało się przekazaniem soczystych strzałów w ryj i po kilku minutach tacy delikwenci pili już w zgodzie piwo(prawdziwe piwo, a nie napój piwo podobny jak teraz), łza się w oku zakręciła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów