Kolejny filmik od Visine. Tym razem na ogień idą polskie babcie tudzież jak niektórzy sadole wolą - mochery. 3:57 the best.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Haha, gdyby nie te polskie babcie to gimbaza nie miałaby komórek na abonament a młodzi na śmieciówkach nie dostaliby komputerów na raty.
Schowaj babci dowód, ona schowa go sama kiedy przyjdziesz do niej "po kredyt"... .
Schowaj babci dowód, ona schowa go sama kiedy przyjdziesz do niej "po kredyt"... .
szacun dla seniorow, ale fakt, czasem mozna sie usmiac!
100 % obecnych na filmie to katole. Ich usprawiedliwiam, ale wy młodzi nie musicie się ich bać. Nie róbcie z siebie schizofreników, wystarczy nam stare niedouczone pokolenie.
Wiem, że w większości gardzicie rapem, ale możecie sobie wyciszyć. Naprawdę pocieszny, mega pozytywny klip z udziałem starszyzny
Ej @dziuzeppeee popatrz 1:03, tam twoja babka z kumplami z bloku wymiata
Chuj że mohery, Chuj że katole, wolę ich niż jebanych ciapatych muzułmanskich kozojebnych skurwysynów
ta z 2:38 dobrze że nie ugryzła
słowo "tudzież" nie oznacza "lub". Oznacza "również". Wybacz, że się czepiam, nie chciałem ci sprawić przykrości.
@up - tak czy siak, nadal zdanie sensu nie traci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów