Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czasem kiedy pytam moją matkę, czego mnie miało nauczyć napierdalanie kablem od żelazka kiedy miałem 5-6 lat, to się oburza i mówi: a wiesz jak ja dostawałam ? Generalnie mógłbym powiedzieć, że cywilizacyjnie świat poszedł do przodu bo nie ma już przyzwolenia na lanie dzieci, przynajmniej wśród zdrowej części społeczeństwa, gdyby nie fakt, że jednocześnie te same dzieci próbuje się uczyć o tym, że można się ruchać wszędzie i ze wszystkimi (LGBT).
No i sam doszedłeś do sedna życia ludzkiego.
Albo jesteś za młodu napierdalany kablem od żelazka i wyrastasz na twardziela,
albo pozwalają Ci na wszystko w dzieciństwie i wyrastasz na mięczaka( czyt.pedała)
A jak się ruchać chciało i nie było gumki, to się nie myślało...
Lepiej bez gumki ty cipo
Wiecie co jest najlepsze w tym wszystkim? Takie dzieci dorastają. Pamiętam kolegę z podstawówki. Wiecznie miał jakieś siniaki. Matka wzywana do szkoły nie przychodziła bo lepiej nie wyglądała. W końcu kumplowi żyłka pękła i spuścił ojcu wpierdol(to już było w liceum) . Pamiętam jak zaprosił nas na mecz. Matka zrobiła nam kanapki a ojciec? Dostał w pysk jak sięgnął po jedną, w końcu tak wkurwił syna że musiał oglądać mecz zza drzwi. Nam aż było głupio ale takie życie sadysty jak dzieci dorosną. Potem kumpel wyjechał z matką do rajchu a ojciec zachlał się na śmierć.
Życie jest jak klepsydra, przychodzi moment przesilenia i odwracają się strony
Jakim baranem trzeba być, żeby myśleć, że lanie wpływa na orientację seksualną?
0:26 ej cipę ci widać
dzięki kolego. zawsze można na was liczyć bo zobaczyć coś więcej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów