📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Najlepsze, że pierwsze kur.a pretensje to są zawsze od strony "mamusiek", że jak Ty chu.u jeździsz... :/
żadnego nie udało im się potrącić.
żadnego nie udało im się potrącić.
Ewidentna wina dzieci. Zwróćcie uwagę, że żadne przed wejściem na ulicę się nawet nie rozejrzało.
Przy okazji warto przypomnieć taką perełkę:
Przy okazji warto przypomnieć taką perełkę:
Kurde dobre,
tak mi ciśnienie podskoczyło, że nie obejrzałem do końca.
tak mi ciśnienie podskoczyło, że nie obejrzałem do końca.
Na początku myślałem, że akcja toczy się w Sosnowcu, aż nie usłyszałem ruskiego.
Wkurwiające, sytuacja z wczoraj (sobota)
Pompuje opony w samochodzie na stacji.
Nagle słyszę krzyk kobiety, widzę, kładzie się z rowerem na ścieżce rowerowej i krzyczy coś tam i zaczyna płakać.
Mąż/partner zeskakuje z roweru i biegnie z powrotem skąd jechali, zamieszanie, podchodzi bliżej, krzaki zasłaniały widok.
Co widzę? Dziecko leży na poboczu, samochód kawałek dalej stał, co się okazało?
Rodzice mieli wyjebane, jechali z przodu, a za nimi syneczek rowerem (8-11 lat), w pewnym momencie zjechał ze ścieżki rowerowej, przejechał przez pas zieleni i wjebał się pod samochód, nic się nie stało poważnego, poobijany, ale takich sytuacji nie powinno być.
Nie mam fotek, ani filmiku, mój telefon przeżył wiele upadków i nie nadaje się.
Pompuje opony w samochodzie na stacji.
Nagle słyszę krzyk kobiety, widzę, kładzie się z rowerem na ścieżce rowerowej i krzyczy coś tam i zaczyna płakać.
Mąż/partner zeskakuje z roweru i biegnie z powrotem skąd jechali, zamieszanie, podchodzi bliżej, krzaki zasłaniały widok.
Co widzę? Dziecko leży na poboczu, samochód kawałek dalej stał, co się okazało?
Rodzice mieli wyjebane, jechali z przodu, a za nimi syneczek rowerem (8-11 lat), w pewnym momencie zjechał ze ścieżki rowerowej, przejechał przez pas zieleni i wjebał się pod samochód, nic się nie stało poważnego, poobijany, ale takich sytuacji nie powinno być.
Nie mam fotek, ani filmiku, mój telefon przeżył wiele upadków i nie nadaje się.
tej w żółtej czapeczce najbliżej było do zgubienia butów
swoją drogą dobra nuta. ktoś zna autora i tytuł?
swoją drogą dobra nuta. ktoś zna autora i tytuł?
Kurwa odkad mam swoja pocieche to sie jakis miekki zrobilem w kwesti zartow sadolowych z dziecmi w roli glownej, ta kompilacja mi podniosla cisnienie i nie dalem rady do konca ogladac bo mialbym ochpte wszystkie te odpowiedzialne kurwy wjebac do dolka z wapnem.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów