18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ruff 2015-08-02, 21:30 21
Najlepsze, że pierwsze kur.a pretensje to są zawsze od strony "mamusiek", że jak Ty chu.u jeździsz... :/

Matroszku patrioszku
Zgłoś
tarcer123 2015-08-02, 21:30 17
Zdziry. Walić to się potrafią ale zając dzieckiem i poświecić czas to już nie ma komu. Poproszę maść.
Zgłoś
Yellow_Submarine 2015-08-02, 21:35 4
Nie oglądać,
żadnego nie udało im się potrącić.
Zgłoś
i................i 2015-08-02, 21:47 11
Angel napisał/a:

Zawsze dbają o bezpieczeństwo swoich dzieci

Zgłoś
~LegendarnyZiom 2015-08-02, 21:51 41
Ewidentna wina dzieci. Zwróćcie uwagę, że żadne przed wejściem na ulicę się nawet nie rozejrzało.

Przy okazji warto przypomnieć taką perełkę:

Zgłoś
morfeusz_123 2015-08-02, 22:02 4
Kurde dobre,
tak mi ciśnienie podskoczyło, że nie obejrzałem do końca.
Zgłoś
Lexus23K 2015-08-02, 22:15
Na początku myślałem, że akcja toczy się w Sosnowcu, aż nie usłyszałem ruskiego.
Zgłoś
Phosgen 2015-08-02, 22:41
jebane głupie cipy
Zgłoś
Nysmo 2015-08-02, 23:01 2
Wkurwiające, sytuacja z wczoraj (sobota)
Pompuje opony w samochodzie na stacji.
Nagle słyszę krzyk kobiety, widzę, kładzie się z rowerem na ścieżce rowerowej i krzyczy coś tam i zaczyna płakać.
Mąż/partner zeskakuje z roweru i biegnie z powrotem skąd jechali, zamieszanie, podchodzi bliżej, krzaki zasłaniały widok.
Co widzę? Dziecko leży na poboczu, samochód kawałek dalej stał, co się okazało?

Rodzice mieli wyjebane, jechali z przodu, a za nimi syneczek rowerem (8-11 lat), w pewnym momencie zjechał ze ścieżki rowerowej, przejechał przez pas zieleni i wjebał się pod samochód, nic się nie stało poważnego, poobijany, ale takich sytuacji nie powinno być.

Nie mam fotek, ani filmiku, mój telefon przeżył wiele upadków i nie nadaje się.
Zgłoś
Oponka 2015-08-02, 23:03
tej w żółtej czapeczce najbliżej było do zgubienia butów

swoją drogą dobra nuta. ktoś zna autora i tytuł?
Zgłoś
JarekJUHC 2015-08-02, 23:05 1
Kurwa odkad mam swoja pocieche to sie jakis miekki zrobilem w kwesti zartow sadolowych z dziecmi w roli glownej, ta kompilacja mi podniosla cisnienie i nie dalem rady do konca ogladac bo mialbym ochpte wszystkie te odpowiedzialne kurwy wjebac do dolka z wapnem.

................................................................................................................
Zgłoś
hycel 2015-08-02, 23:14 1
W tych niektórych miejscach to wygląda jak teren zabudowany, ale nie wiem czy u ruskich takie coś istnieje.
Zgłoś
pve11 2015-08-02, 23:25 1
Co te idiotki mają z tym wpychaniem wózka przed sobą na jezdnię, to ja nie wiem.

Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Zgłoś
Caravaggio 2015-08-02, 23:32 3
Generalnie to chodzi o to że kobiety są głupie z natury. Na brak myślenia cierpi każda, czy dzieciata czy nie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów