Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kozioł nap🤬lajacy jednonogiego murzyna. Kolejna granica sp🤬olenia na sadolu została przesunięta.
co do pierwszego nagrania jestem pewnien że dindus potem zdziwiony że policjant zastrzelił pieska
@ PanPieczara
Kozioł ostatnio tutaj był, w znacznie dłuższej wersji.
Kozioł ostatnio tutaj był, w znacznie dłuższej wersji.
Ośmiornica wie co dobre, na jej miejscu sam bym się przyssał i nie puszczał.

Czy na zbliżeniu w filmiku z krową widać, jak tryska krew? Potworna pikseloza, ale na moment robi się tak jakoś czerwono. Rozorała go różkiem?
Chyba tym samym oktopusem lew morski zaj🤬 kajakarzowi po tym jak wreszcie ośmiornicę ową zdjęto z tej zacnej blondyny.
Wpfight napisał/a:
Na blondynie sam bym macki zawinął
No ale widok kozy jak powala niepełnosprawnego czrnucha:bezcenne
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie