Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak j🤬e zwierzęta. K🤬a chociażby do kibla poszli albo na bok, no cokolwiek k🤬a.
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Velturałkę napisał/a:
Tutaj schowali się za samochodem bo szanują swoją prywatność

podpis użytkownika

My chociaż za remizę na stog siana szliśmy, czasem sie człowiek pomylił i na kupie gnoju dziewczę wydupczył
Essent napisał/a:
Miękka faja.rar
Jak to po dużej ilości środków odurzających. Ona pewnie też już znieczulona.

azuz napisał/a:
Ech mam dwie córki...
To teraz pokaż film z tą drugą
~Velturałkę napisał/a:
Zgadzam się.
Ale tak to już jest, jak nie r🤬a się kilka lat i nagle natrafia się okazja, wszelkie zasady moralne przestają istnieć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie