Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Już ze dwa razy widziałem jak jakaś para się jebała, gdzieś na polanie i co? Poszedłem dalej i nawet mi nie przyszło do głowy, by nagrywać to wszystko.
Już pomijając fakt, że robią to w taki sposób, że prawie wszystko widać... ale na chuj takie coś nagrywać? Zazdrość? Impotencja - i co za tym idzie - niemożność ruchania?
Już ze dwa razy widziałem jak jakaś para się jebała, gdzieś na polanie i co? Poszedłem dalej i nawet mi nie przyszło do głowy, by nagrywać to wszystko.
juz pomijajac fakt, ze sie glupsze rzeczy bez powodu nagrywa i wrzuca do neta, to mozna takiego szefa potem szantazowac, skoro w eleganckim biurze siedzi to moze byc to sporo dla niego warte. szmate zreszta tez mozna potem przy jakies okazji szantazowac. a jak sie nie oplaca, albo maja w dupie kto to zobaczy to sprzedajesz do internetu takim ktorych to jara, ostatecznie wrzucasz na chomika czy inne gowno zeby transfer miec, albo pokazujesz znajomym przy piwku i beke masz
I dziękuj za to Panu Bogu.
@up, Ciesz się że nie zdążyłeś, tacy bogaci ludzie są mściwi jak skurwysyn i nie pozostałby ci dłużny, zniszczyłby cię aż by ci dupa ryjem wyszła więc miałeś szczęście że ten twój "chytry" plan nie wypalił i że nie zdążyłeś dzieciaku.
Korpo-gówno nawet na sadola wpadnie, a czemuż by nie?
@up, Ciesz się że nie zdążyłeś, tacy bogaci ludzie są mściwi jak skurwysyn i nie pozostałby ci dłużny, zniszczyłby cię aż by ci dupa ryjem wyszła więc miałeś szczęście że ten twój "chytry" plan nie wypalił i że nie zdążyłeś dzieciaku.
Oj tam oj tam, przerobił mnie na parę zł więc odchodząc pozmieniałem hasła do kompów,
poczty i trochę rzeczy pokasowałem, a kilka kwitów wysłałem do kontroli skarbowej i jakoś mnie chuj nie zniszczył
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów