📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widziałem jej zdjęcie w innym temacie na hardzie zatytułowanym bo zupa była za słona
Zna się kobieta na rzeczy, 200 ml w ramach klina i zaraz człowiekowi wraca energia do życia
japierdole, sadyzmem jest już codzienne słuchanie jej spierdolonego co do joty głosu, a tu jeszcze takie coś... kurwa choinke w dupe wepchać za kare to za mało.
No ale żeby sie 2-oma flaszkami aż tak zajebać
Trolling męża level hardcore. Przynajmniej wiemy skąd biorą się filmiki z wzajemnego prankowania przez pary.
1:0 dla dupy. Czekamy na odwet
1:0 dla dupy. Czekamy na odwet
To nie ta parka od "sztuczki" z wlewaniem wody do majtek kobiecie przez rurkę?
luka5z napisał/a:
fejk matoły
Jedyny fejk jaki tutaj widzę, to jesteś Ty, bo powstałeś z plemników downa.
zazdroszcze kobitki:) takie piskusy sa spoko:)
Wódka jest dla ludzi, jak baran pić nie umie to niech pije wodę, jak to na barana przystało. Nie widzę nic fajnego w tym żeby nawalić się jak lump i leżeć drętwo jak fiut 90 latka.
A męscy maczo napierdalajacy kobitki z sadola to niech się pakują i do do iraku niech jadą tam się kobiet nie szanuje, pieprzeni hipokryci arabusów co drugi temat mieszają z gównem, a mentalnie to daleko wam do nich nie brakuje. Wyruchajchajcie coś w końcu to może wam przejdzie, ale z takim podejściem do kobiet to pewnie jedynie możecie liczyć na seks jak którąś zgwałcicie lub zapłacicie.
A męscy maczo napierdalajacy kobitki z sadola to niech się pakują i do do iraku niech jadą tam się kobiet nie szanuje, pieprzeni hipokryci arabusów co drugi temat mieszają z gównem, a mentalnie to daleko wam do nich nie brakuje. Wyruchajchajcie coś w końcu to może wam przejdzie, ale z takim podejściem do kobiet to pewnie jedynie możecie liczyć na seks jak którąś zgwałcicie lub zapłacicie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów