Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wódka jest dla ludzi, jak baran pić nie umie to niech pije wodę, jak to na barana przystało. Nie widzę nic fajnego w tym żeby nawalić się jak lump i leżeć drętwo jak fiut 90 latka.
A męscy maczo napierdalajacy kobitki z sadola to niech się pakują i do do iraku niech jadą tam się kobiet nie szanuje, pieprzeni hipokryci arabusów co drugi temat mieszają z gównem, a mentalnie to daleko wam do nich nie brakuje. Wyruchajchajcie coś w końcu to może wam przejdzie, ale z takim podejściem do kobiet to pewnie jedynie możecie liczyć na seks jak którąś zgwałcicie lub zapłacicie.
Że co kurwa?
Nie spinaj tak dupska abstynencie.
Każdemu zdarzyło się i pewnie nie raz zdarzy najebać jak dzika świnia i nic w tym złego.
A tobie kolego wysyłam specjalną limitowaną edycję:
Wódka jest dla ludzi, jak baran pić nie umie to niech pije wodę, jak to na barana przystało. Nie widzę nic fajnego w tym żeby nawalić się jak lump i leżeć drętwo jak fiut 90 latka.
Boś pizda
Nie widzę nic fajnego w tym żeby nawalić się jak lump i leżeć drętwo jak fiut 90 latka.
A ja widzę w tym coś fajnego, lubię się nawalić tylko że ja latam, a nie leżę. Miło że wiesz jak leży fiut 90 latka.
Woda z kranu w niektórych regionach Polski jest lepsza niż ze sklepu. Ja niestety posiadam zachlorowaną w pizdu.
za taki numer suka byłaby przez miesiąc o chlebie i wodzie, głupia szmata
Ej co jak co ale się mu należało Moja by pewnie to samo mi zrobiła
fejk matoły
fake to ty jestes...
Nawet jej opieprzyć nie będzie mógł bo mu później nie da. Biedaczek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów