Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Amerykanie to jednak stan umysłu. Znaczy jego braku!
To jak gościu bez mózgu dorobił się takiej beemki na podjeździe, to pomyśl co ty byś mógł tam osiągnąć ze swoją umiejętnością mieszania cementu w taczce....
To jak gościu bez mózgu dorobił się takiej beemki na podjeździe, to pomyśl co ty byś mógł tam osiągnąć ze swoją umiejętnością mieszania cementu w taczce....
Kredytu na 50 lat!!! Dzieki nie dla mnie kredyty, a ja od cementu mam ludzi!
A teraz wejdą do domu i on będzie ją ruchał w dupę aż się zesra.
Lekcje odrobiłeś?
Od kiedy nowy spoko samochód to wyznacznik posiadania mózgu? Zadne to osiągnięcie wziąć na kredyt takie bmw w USA. Nie trzeba być geniuszem ani nadspecjalnie zaradnym . To chyba w polsce jeszcze co poniektórzy mają takie myślenie z postkomunistycznego zadupia Łooo ten to ma nowe audi i ajfona ten to jest gość a tamten ma Passata i xiaomi ten to jest dziad..żenada
Od kiedy nowy spoko samochód to wyznacznik posiadania mózgu? Zadne to osiągnięcie wziąć na kredyt takie bmw w USA. Nie trzeba być geniuszem ani nadspecjalnie zaradnym . To chyba w polsce jeszcze co poniektórzy mają takie myślenie z postkomunistycznego zadupia Łooo ten to ma nowe audi i ajfona ten to jest gość a tamten ma Passata i xiaomi ten to jest dziad..żenada
A z ciekawości zapytam- jaki masz samochód i telefon...?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów