Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
JenkinsPerkins 2024-01-25, 21:48 1
szkoda ze kundel zerwal smycz
Zgłoś
CriSStopher 2024-01-25, 23:06
Test obroży zaliczony, karabińczyk do dupy!
Zgłoś
DOOM 2024-01-26, 0:13 1
marcinbobek napisał/a:

To jebany pierdolony dzieciak, płeć zdecydowanie kobieta
Nigdy nie widziałem filmu tutaj żeby chłop był tak bezmyślny

Idealny opis, ale odnosnie psa... widac, ze mlody i glupi jak byt, zero ogarniecia, lazi i robi co chce. Bardzo dobrze, moze troche spokornieje. kundel zasrany.
Zgłoś
JebacPis100procent 2024-01-26, 2:57 3
Miałem nadzieję, że się udusi jebany pchlarz.
Zgłoś
Caanonierka 2024-01-26, 4:17
Jak dla mnie,to najmocniejszy,najbardziej wstrząsający na Sadolu-materiał!
Zgłoś
biegu86 2024-01-26, 6:15 7
T3RMINATOR napisał/a:

Aż mi się autentycznie żal zrobiło tego psa.

Mi jakoś nie. Wkurwiają mnie te szczekające skurwysyny.
Zgłoś
mateo997 2024-01-26, 18:29
Moim zdaniem ten filmik idealnie pokazuje 2 sytuacje:

1) Wielu psiarzy nie kontroluje swoich kundli w krytycznych momentach. Zamiast schylić się i pociągnąć pchlarza za obroże w sytuacji kiedy przeszkadza lub komuś zagraża, psiarze trzepią jak dałny smyczą, wołają 10x swojego kundla który ma ich w dupie i dopiero po chwili odciągają bardziej zdecydowanie psa

2) Każdy chce mieć psa, niestety mało kogo stać na drogiego, wyszkolonego i mądrego psa, który kosztuje tysiące złotych, tak samo jak szkolenia. Większość ludzi przygarnia byle jakiego psa i nie tresuje go w jakikolwiek sposób a pies potem ma mrówki w dupie i robi jak mu sie podoba, szczeka na wszystko z byle powodu i łazi byle gdzie

I to właśnie widzimy tutaj. Niezdecydowanie właściciela i pies z mrówkami w dupie - typowy obraz również w Polsce
Zgłoś
Msciwyczosnek 2024-01-26, 19:50 1
Nie zdeh, nie oglondadz
Zgłoś
marioglaz 2024-01-26, 20:50
Msciwyczosnek napisał/a:

Nie zdeh, nie oglondadz

dzieki nie ogladasziamy

aj tam aj tam
Zgłoś
troylee 2024-01-27, 3:44
Dejdwazlote napisał/a:

Pewnie po trzech godzinach płaczu doszła do wniosku, że mogła wcisnąć STOP.

A i tu byś się zdziwił
Nie każda winda ma przycisk "stop"
Zgłoś
Kosmodysk 2024-01-27, 20:58
Przecież to córka poligon6 wyprowadzająca psy sąsiadów na spacer
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów