📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
szkoda ze kundel zerwal smycz
Test obroży zaliczony, karabińczyk do dupy!
marcinbobek napisał/a:
To jebany pierdolony dzieciak, płeć zdecydowanie kobieta
Nigdy nie widziałem filmu tutaj żeby chłop był tak bezmyślny
Idealny opis, ale odnosnie psa... widac, ze mlody i glupi jak byt, zero ogarniecia, lazi i robi co chce. Bardzo dobrze, moze troche spokornieje. kundel zasrany.
Miałem nadzieję, że się udusi jebany pchlarz.
Jak dla mnie,to najmocniejszy,najbardziej wstrząsający na Sadolu-materiał!
T3RMINATOR napisał/a:
Aż mi się autentycznie żal zrobiło tego psa.
Mi jakoś nie. Wkurwiają mnie te szczekające skurwysyny.
Moim zdaniem ten filmik idealnie pokazuje 2 sytuacje:
1) Wielu psiarzy nie kontroluje swoich kundli w krytycznych momentach. Zamiast schylić się i pociągnąć pchlarza za obroże w sytuacji kiedy przeszkadza lub komuś zagraża, psiarze trzepią jak dałny smyczą, wołają 10x swojego kundla który ma ich w dupie i dopiero po chwili odciągają bardziej zdecydowanie psa
2) Każdy chce mieć psa, niestety mało kogo stać na drogiego, wyszkolonego i mądrego psa, który kosztuje tysiące złotych, tak samo jak szkolenia. Większość ludzi przygarnia byle jakiego psa i nie tresuje go w jakikolwiek sposób a pies potem ma mrówki w dupie i robi jak mu sie podoba, szczeka na wszystko z byle powodu i łazi byle gdzie
I to właśnie widzimy tutaj. Niezdecydowanie właściciela i pies z mrówkami w dupie - typowy obraz również w Polsce
1) Wielu psiarzy nie kontroluje swoich kundli w krytycznych momentach. Zamiast schylić się i pociągnąć pchlarza za obroże w sytuacji kiedy przeszkadza lub komuś zagraża, psiarze trzepią jak dałny smyczą, wołają 10x swojego kundla który ma ich w dupie i dopiero po chwili odciągają bardziej zdecydowanie psa
2) Każdy chce mieć psa, niestety mało kogo stać na drogiego, wyszkolonego i mądrego psa, który kosztuje tysiące złotych, tak samo jak szkolenia. Większość ludzi przygarnia byle jakiego psa i nie tresuje go w jakikolwiek sposób a pies potem ma mrówki w dupie i robi jak mu sie podoba, szczeka na wszystko z byle powodu i łazi byle gdzie
I to właśnie widzimy tutaj. Niezdecydowanie właściciela i pies z mrówkami w dupie - typowy obraz również w Polsce
Nie zdeh, nie oglondadz
Msciwyczosnek napisał/a:
Nie zdeh, nie oglondadz
dzieki nie ogladasziamy
A i tu byś się zdziwił
Nie każda winda ma przycisk "stop"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów