Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli gdybym podszedł do Ciebie na chodniku z kijem bejsbolowym i zaczął Cię napierdalać bez powodu, to leżąc zakrwawiony i umierający rozumiałbyś dlaczego Cię skrzywdziłem? Miałbyś większą świadomość, dlaczego Cię napierdalam od dziecka czy psa?
Kotów też jest za dużo, jak ludzi, więc jeden martwy kot więcej nic nie zmieni. Koty z natury są mniej inteligentne od ludzi, więc powinno być Ci ich żal mniej, jeżeli oceniasz wartość życia na podstawie inteligencji.
czekam na filmik z misiem na spadochronie, tylko podnieś poprzeczkę
piętnaste piętro, a gdybyś nie chciał albo miał wątpliwości, mam nadzieję że masz dobrych kolegów,
tylko kurwa, powiedz im aby nie nagrywali w pionie, lub z daleka
@Clarx
Czyli gdybym podszedł do Ciebie na chodniku z kijem bejsbolowym i zaczął Cię napierdalać bez powodu, to leżąc zakrwawiony i umierający rozumiałbyś dlaczego Cię skrzywdziłem? Miałbyś większą świadomość, dlaczego Cię napierdalam od dziecka czy psa?
Kotów też jest za dużo, jak ludzi, więc jeden martwy kot więcej nic nie zmieni. Koty z natury są mniej inteligentne od ludzi, więc powinno być Ci ich żal mniej, jeżeli oceniasz wartość życia na podstawie inteligencji.
Za zrownywanie dziecka i psa to ty powinieneś leżeć na tym chodniku zoofilu.
niezwykle zabawne, uśmiałem się do łez gdy rusek znęca się nad zwierzakiem, w chuj zajebiste
to zadowolony prawdziwy mężczyzna, gotowy do walki z czeczenami
Gdzie się znęca? Kot jest spadochroniarzem i to jest jego pasja. Gość mu pomaga i tyle.
w chuj zajebiste
to zadowolony prawdziwy mężczyzna
To może wytłumacz nam proszę do czego służą koty,a szczególnie w Rosji.
To może wytłumacz nam proszę do czego służą koty,a szczególnie w Rosji.
masz 45 lat i nie masz własnych przemyśleń co do filmu, szukając odpowiedzi u niewiele starszych,
jesteś przegrywem, szkoda na ciebie czasu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów