Super akcja dzieki MW
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Młodzież Wszechpolska. Perla polskiej inteligencji. Idź pan w ch....
Genialnie to zrobili!
Some say we'll see Armageddon soon.
Coś jak w "Dniu Świra".
Coś jak w "Dniu Świra".
strajki,protesty,manifesty i miesiecznice to polski sport narodowy
amerykany w filmach czasem mowia ze ktos jest street smart
to chyba wlasnie o to chodzi w tym stwierdzeniu
amerykany w filmach czasem mowia ze ktos jest street smart
to chyba wlasnie o to chodzi w tym stwierdzeniu
dać im noże i patrzeć co się będzie działo
Nie ma to jak atakowanie jednych przez drugich w imię czegoś co w Polsce nie istnieje.
Demokracja oni w życiu na oczy demokracji nie widzieli tylko ja mam takie wrażenie że w dzisiejszych czasach ta "demokracja" to takie opium coś jak socjalizm w latach 50-60?
Demokracja oni w życiu na oczy demokracji nie widzieli tylko ja mam takie wrażenie że w dzisiejszych czasach ta "demokracja" to takie opium coś jak socjalizm w latach 50-60?
kodowcy to zwykłe śmiecie,niech sobie posiedzą w domu,jak kiedyś,bo agresja będzie zwalczana agresją
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów