Tam powinno kilku wysiąść, wysadzić go, zabrać mu kluczyki i wyjebać kilometr dalej.
W internecie już niejednemu cwaniakowi życie pogorszyło się po takich filmikach. Gość będzie rozpoznawalny... będzie wysłuchiwał głupich komentarzy ze strony znajomych czy obcych ludzi. Będąc na zakupach usłyszy "o janusz z tira". Jak facet ma dzieci to też będą mieć przerypane.... Internet nie wybacza
Już jak gość szedł do samochodu, to mógł przy okazji wyciągnąć grzybek blokady hamulców w naczepie. Łysy miał by powód żeby stać, i przy okazji się przewietrzyć idąc je odblokować.
Dzięki kolego za pro tip. Gdzie jest takie coś? Skorzystam Na pewno i nie tylko ja, a większość sadoli . Łap piwko.
Dzięki kolego za pro tip. Gdzie jest takie coś? Skorzystam Na pewno i nie tylko ja, a większość sadoli . Łap piwko.
Zależy od naczepy, ale zawsze w bliskiej okolicy jej kół. Znajdziesz taką "skrzynkę roozdzielczą" A na niej będą dwa grzybki. Czarny i czerwony. Ciebie interesuje ten czerwony, wystarczy go pociągnąć i szeryf ma zablokowane koła.
No kurwa jednak są
Tam powinno kilku wysiąść, wysadzić go, zabrać mu kluczyki i wyjebać kilometr dalej.
Wszystko pięknie. Tylko jak odblokują pas?
Dopiero co wczoraj ktoś mi powiedział, że kierowcy tirów to w cale nie są matoły, które tylko potrafią kręcić kołem.
No kurwa jednak są
Widzę, że dalej plujesz jadem na inne grupy zawodowe niż Twoja. Ja tam widzę, że wszystkie ciężarówki na prawym tylko jedna czarna owca. Mnie ostatnio blokowało 2 szeryfów w osobówkach. Winna jest policja. Łysemu by dopierdzieli z pięć stówek to by się nauczył co to jazda na suwak. Mają teraz zmienić prawo to będzie lepiej, tylko trzeba będzie wyedukować ludzi co i jak bo na razie nie rozumieją, że lewym wjeżdżamy na końcu pasa a nie 300 metrów przed i po jednym samochodzie.
Wszystko pięknie. Tylko jak odblokują pas?
Widzę, że dalej plujesz jadem na inne grupy zawodowe niż Twoja. Ja tam widzę, że wszystkie ciężarówki na prawym tylko jedna czarna owca. Mnie ostatnio blokowało 2 szeryfów w osobówkach. Winna jest policja. Łysemu by dopierdzieli z pięć stówek to by się nauczył co to jazda na suwak. Mają teraz zmienić prawo to będzie lepiej, tylko trzeba będzie wyedukować ludzi co i jak bo na razie nie rozumieją, że lewym wjeżdżamy na końcu pasa a nie 300 metrów przed i po jednym samochodzie.
Tam to chyba byl dobry kilometr do zwezenia. Odnoszac sie do kierowcy ameby to przeciez widac odrazu, ze facet tylko marnuje tlen. Geba inteligencja nieskalana.
Winna jest policja.
Taa i zupa, bo tory były złe...
Od kiedy za Twoją nieznajomość przepisów odpowiada policja?
Osobiście uważam, że testy teoretyczne na prawko powinny być powtarzane co 20 lat. Zmieniają się przepisy, zmienia się kultura, a dziady jeżdzą tak jak nauczyły się 30-40 lat temu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów