18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Sinus 2017-10-11, 14:28 2
Tylko że Bugatti to tak naprawdę limuzyna z mega osiągami. Szwedzi stworzyli po prostu auto sportowe. Wystarczy posłuchać odgłosów z środka. Z resztą. I tak jedno i drugie to co najwyżej na obrazku #bieda
Zgłoś
nowynick 2017-10-11, 15:39 5
Sinus napisał/a:

Tylko że Bugatti to tak naprawdę limuzyna z mega osiągami. Szwedzi stworzyli po prostu auto sportowe. Wystarczy posłuchać odgłosów z środka. Z resztą. I tak jedno i drugie to co najwyżej na obrazku #bieda

ten po prostu sportowy i tak lepiej wygląda w środku niż mój Opel, ale że to stary diesel to poziom hałasu mam w kabinie podobny
Zgłoś
pazuzu 2017-10-11, 15:39 8
tutaj przejazd Veyrona

Zgłoś
BenderXXX 2017-10-11, 16:05 54

Rasizm jest OK.
Zgłoś
~Velture 2017-10-11, 16:32 19
pazuzu napisał/a:

tutaj przejazd Veyrona

Kurwa mać. To nie jest veyron do chuja. Znów wpierdalasz ten filmik pierdoląc, że veyron.
Naucz się czytać w końcu.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
SpeedyG 2017-10-11, 16:57
Velture,
Plujesz się jakby Cię na takie Bugatti było kiedykolwiek stać. Kogo obchodzi czy to Veyron czy może został wydany nowy model z inna nazwą, jak i tak nigdy się takim nie przejedziemy.
Zgłoś
MaestroRCS 2017-10-11, 17:10 3
Każdy kto gra w gry wyścigowe wie, że Agera jest szybsza Inna sprawa, że po chuj kupować takie samochody, jak nigdzie nie da się nimi rozpędzić do tej prędkości, nawet na słynnych niemieckich autostradach (gdzie jakiś niemiaszek w audi nawet Cię nie zauważy we wstecznym lusterku i nie zdąży zjechać z lewego pasa), jedyne gdzie poszalejesz to tory wyścigowe, gdzie najdłuższa prosta ma 1,5 km... Wiem, bieda i ból dupy przeze mnie przemawia, ale spójrzmy na to praktycznie- pewnie 99% posiadaczy Veyrona nigdy nie miało okazji rozpędzić go do maksymalnej prędkości
Zgłoś
~Velture 2017-10-11, 17:14 3
@up
Bo to jakby mówić, że ferrari f488 to to samo co f458

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
-BALROG 2017-10-11, 17:26 2
Kawasaki H2R od 0-400 w 26 sec

ale jak komuś się nie śpieszy...

vanitas vanitatum, et omnia vanitas
Zgłoś
~Velture 2017-10-11, 17:32 11
@up
0-400 to nie to samo co 0-400-0

Zgłoś
Perhydrol 2017-10-11, 18:42 4
MaestroRCS napisał/a:

Każdy kto gra w gry wyścigowe wie, że Agera jest szybsza Inna sprawa, że po chuj kupować takie samochody, jak nigdzie nie da się nimi rozpędzić do tej prędkości, nawet na słynnych niemieckich autostradach (gdzie jakiś niemiaszek w audi nawet Cię nie zauważy we wstecznym lusterku i nie zdąży zjechać z lewego pasa), jedyne gdzie poszalejesz to tory wyścigowe, gdzie najdłuższa prosta ma 1,5 km... Wiem, bieda i ból dupy przeze mnie przemawia, ale spójrzmy na to praktycznie- pewnie 99% posiadaczy Veyrona nigdy nie miało okazji rozpędzić go do maksymalnej prędkości

Takiego samochodu nie kupuje się dla praktyczności
Zgłoś
bodzio667 2017-10-11, 18:46
Dokładnie nie podali, ale rozbujanie w podobnym czasie ~26 s.

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
Insaner 2017-10-11, 19:06
Cóż to za wyczyn dla człowieka i po co mu ten kask. Jeśli przy 400km/h coś się stanie i zacznie dachować to "nawet zbroja" mu nie pomoże. Poza tym automat... równie dobrze człowiek mógłby tam nie siedzieć bo tylko trzyma gaz.
Zgłoś
h................o 2017-10-11, 19:15 4
Moja Toyota Starlet ma taki sam czas. Tylko, że 0-40-0.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów