Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A później będzie że znaleziono mamusie z 20 ranami kłutymi ciała w swoim łóżku..

Dymson30 napisał/a:
mmm cycunie
Ale takie jakieś kwadratowe
Dziwić się później, że nawet zwierzęta nie chcą się do cz🤬chów przyznawać... Jak taki cz🤬ch czy cz🤬cha po cyklu wychowawczym polegającym na nap🤬laniu i kopaniu po łbie ma być normalny i płodzić normalnych?

Leatherface napisał/a:
Stara k🤬a ćwiczy młodą k🤬ę, zwykla patologia.
W Łodzi mówią na to "rodzina"
Na moje fachowe oko naj🤬a młodszej szczuplejszej z piękniejszym tyłeczkiem kurewce co zr🤬ala się z mężem jej. Np.
Patrzcie polskie matki jak się wychowuje tiktokową zj🤬ą i pyskującą córkę nastolatkę.
I po co ci to było Flodzia? Trzeba było nie okradać mamusi. Piwko za materiał własny leci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie