📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten w białym t-shirt'cie
Fajna pamiątka, będzie miał co wspominać.
Do każdego cwaniaka z nożem pozwoliłbym strzelać bez ostrzeżenia.
_Yarko_ napisał/a:
W stanach mogą. No może nie w całych stanach ale w większości kraju
miał farta, jakby mu pojechał nożem po wewnętrznej stronie uda to by raczej już nie szukał telefonu
Niezłą mu zrobił kieszonkę na smartfona
Uliczne walki, kierują się własnym prawem. Jeżeli nie widzisz rąk przeciwnika, to "żeś" trup.
Wygrał ten kudłaty w białej koszulce coś podniósł z chodnika i zwiał
Pantaran napisał/a:
Wygrał ten kudłaty w białej koszulce coś podniósł z chodnika i zwiał
To chyba telefon tego, co mu mięsień rozchlastali.
Kurwa takie coś to wygląda na cięcie ostrą maczetą jeszcze z precyzją, a nie zwykły nóż lol
marcin1333 napisał/a:
miał farta, jakby mu pojechał nożem po wewnętrznej stronie uda to by raczej już nie szukał telefonu
Jest takie urządzenie zwane stazą
_Yarko_ napisał/a:
A widzisz gdzieś tu ring i sędziego? Aa sorry to nakurwianka uliczna na której kto pierwszy ten żyje a ty tu pierdolisz jakieś smęty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów