Z miłym zakończeniem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Malvo, dziekujemy za wypowiedz eksperta. Czekam na film w Twoim wykonaniu jak to sie robić powinno.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
@ZareFF Polecam się zapisać na byle jakie szutki walki tam cię może nauczą myślenia , a jak nie to chociaż w pizdę dostaniesz za zgrywanie cwaniaka przez neta .
uważaj żebyś Ty w swoich ocenach kogoś za nisko nie ocenił bo ci wpierdoli jeszcze
po za tym po huj sztuki walki jak ktoś może mieć pistolet
Gienek2 napisał/a:
a po huj pistoel jak ktoś morze mieć CZOŁK
JEBANY CZOŁK, rozumiesz i na co ci sztuki walki co
malvo napisał/a:
Obdywaj nie potrafią się bić , już nie mówiąc o pracy ciała ...
Marcin daj już spokój. Odklep.
#Leothyr
Przeciesz nikt sobie nie kupi czołku a karzdy moze sobie kupic pistolet i szczelać ty tempa dzido.
Wienc pistolet > kung fu
Przeciesz nikt sobie nie kupi czołku a karzdy moze sobie kupic pistolet i szczelać ty tempa dzido.
Wienc pistolet > kung fu
malvo napisał/a:
@Gienek2 Po to one są ... what a low skilled idiot :I
Malvo Malvo powiedz mi co trenujesz? Ten mniejszy podejrzewam kickboxing, albo boks, bo te uniki (których mu zazdroszczę) są dobre w czasie i DZIAŁAJĄ. Z tym się człowiek nie rodzi tylko to ćwiczy. Ma trochę niepotrzebnych przyruchów, ale kurwa, chętnie zobaczę jak Ty się z nim bijesz ^^.
Malvo zdobywa expa w trollingu.
Naprawdę? Kogoś to zaskoczyło, że facet ważący ~70- 80kg pobił jakiegoś grubasa?
Zaskoczeniem byłoby, gdyby ten drugi ważył te 100kg, ale nie miał samego tłuszczu tylko trochę mięcha... Wtedy byłby to pojedynek szybkość vs siła/ masa, tak to tylko obijanie grubasa...
Kogo ja chcę oszukać?
Zaskoczeniem byłoby, gdyby ten drugi ważył te 100kg, ale nie miał samego tłuszczu tylko trochę mięcha... Wtedy byłby to pojedynek szybkość vs siła/ masa, tak to tylko obijanie grubasa...
Kogo ja chcę oszukać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów