📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zwierzęta są mądrzejsze niż wam się wydaje.
Koguty to akurat są pojebane, pamiętam nie tylko z dzieciństwa, bo nawet miałem akcje, że mi wskoczył na głowę skurwiel pojebany , ale też z opowieści pracy na farmie kurczaków. Każdy 1 kogut ma pełno samic do ruchania, a i tak się potrafią co chwile bić między sobą i przy okazji człowieka zaatakować i tylko przy pomocy kopnięcia odpuszczają.
W sumie nie bez powodu wykorzystywali te zwierzęta do walk między sobą.
PabloSkills napisał/a:
Zwierzęta są mądrzejsze niż wam się wydaje.
Ruchasz swojego kotka z rana, czy raczej wieczorem ?
Koguty to akurat są pojebane, pamiętam nie tylko z dzieciństwa, bo nawet miałem akcje, że mi wskoczył na głowę skurwiel pojebany , ale też z opowieści pracy na farmie kurczaków. Każdy 1 kogut ma pełno samic do ruchania, a i tak się potrafią co chwile bić między sobą i przy okazji człowieka zaatakować i tylko przy pomocy kopnięcia odpuszczają.
haha miałem to samo, chuj wielki skakał mi na łeb niewyobrażalna satysfakcja jak kogucika lis wpierdolił
Czy zawsze musi być dodana zjebana muzyka do takich filmów?
ooooooo robaczek, a se zjem
Zobaczył glizde to chciał ją zjeść
Czy ten chłop ściąga z kury jakiś sweterek?
Driver19cm napisał/a:
Ruchasz swojego kotka z rana, czy raczej wieczorem ?
To mój kotek i będę go pierdolił ile mi się podoba. I kiedy mi się podoba.
skad ten wysyp ruskich wysrywow? nie like'owac to zdechnie w poczekalni ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów