Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ej, stary! Jak jesteś socjopatą, to ok - sraj na wszystkich po równo. Co Ty się tak uczepiłeś tych Polaków?
Myślę że Twoja mama to odpowiednie progi dla polskich użytkowników portalu sadistic.
Miałem ją ,szału nie było jajec nie urywa
Obrzydliwy ruski wycieruch, ale i tak za wysokie progi dla polskich użytkowników portalu sadistic.
Loaloa, znalezlismy pomnik twojego starego na upadlinie
Niech któryś admin się w końcu odważy i wrzuci użytkownikowi 6 punktów i permamentną blokadę konta za nagminne obrażanie narodu Polskiego.
Ten "naród" sam się codziennie obraża. Łykacie bajta za bajtem.
Mnie to cieszy w chuj bo lubię jak się plebs wkurwia.
Niech któryś admin się w końcu odważy i wrzuci użytkownikowi 6 punktów i permamentną blokadę konta za nagminne obrażanie narodu Polskiego.
Ale jakie obrażanie? O Polakach nie wolno źle mówić. Taki to właśnie naród jesteśmy! Idealny kurwa! Wręcz bym powiedział, że KRYSZTAŁOWY! Dlatego w tym kraju jest takie gówno - a po trzynastym będzie jeszcze większe!
@edmund Może i nie wywalą, może i nie zbanują, ale prokurator niedługo go odwiedzi.
Ale to jest wasz problem, że czujecie się urażeni, bo nikt inny, tylko wasze głowy tak to interpretują i decydują się na bycie obrażonym. Pretensje miejcie do siebie.
Przykład: powiesz coś niemiłego jednej osobie i ją to nie ruszy, a ktoś inny gdy uslyszy dokladnie to samo, to się popłacze albo będzie przeżywał miesiąc.
Mnie np kompletnie nie ruszają posty tego użytkownika, a niech sobie pisze co chce, dopóki wam fizycznie krzywdy nie robi, to czym się przejmować?
a to polski naród jakiś święty? xD
Dowiedziałeś się, gdy opowiadały Ci dlaczego nic nie czują?
Ja mam co prawda 17 ale nie znalazła się tak co by powiedziała że nie czuje. Oj głośno nieraz wyrażały swe odczucia
Ja mam co prawda 17 ale nie znalazła się tak co by powiedziała że nie czuje. Oj głośno nieraz wyrażały swe odczucia
Przecież średnia długość pochwy, to około 9cm. Pochwa jest elastyczna tak aby każdy był zadowolony
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów