Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obrzydliwy ruski wycieruch, ale i tak za wysokie progi dla polskich użytkowników portalu sadistic.
Niech któryś admin się w końcu odważy i wrzuci użytkownikowi 6 punktów i permamentną blokadę konta za nagminne obrażanie narodu Polskiego.
Obrzydliwy ruski wycieruch, ale i tak za wysokie progi dla polskich użytkowników portalu sadistic.
"Chuju, przestań szkalować Nasz naród chuju"
To jest zabawne, bo jak mierzy 18 cm to wydaje się niemożliwe, że w nią wejdzie, a w rzeczywistości większość kobiet może tyle włożyć w swoją cipkę.
Dowiedziałeś się, gdy opowiadały Ci dlaczego nic nie czują?
"Chuju, przestań szkalować Nasz naród chuju"
Ty sobie tu śmieszkujesz, ale ten głupek kilka komentarzy wyżej pisał to na poważnie.
Jesteś pedałem, więc większość kobiet jest dla ciebie obrzydliwa. Ta na filmie ma akurat ładną, naturalną urodę.
Niech któryś admin się w końcu odważy i wrzuci użytkownikowi 6 punktów i permamentną blokadę konta za nagminne obrażanie narodu Polskiego.
Wy się sami obrażacie od najgorszych, gdy reagujecie na ten trolling. To praktycznie jakbyście nazywali się podludźmi za każdym razem gdy mu odpowiadacie na te najniższych lotów prowokacje, bo niżej już się nie da. On już nawet się nie stara, pisze najbardziej ograne gadki a wy dalej jak skończone zwierzęta wpierdalacie te baity jak głodne psy. Tfu na was! Gardzę mocno.
Ty sobie tu śmieszkujesz, ale ten głupek kilka komentarzy wyżej pisał to na poważnie.
Właśnie do tego nawiązałem
Myślę że Twoja mama to odpowiednie progi dla polskich użytkowników portalu sadistic.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów