📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Z karabinu na kulki go zabił !
Przynajmniej go dobił a nie czekał aż go psy żywcem rozszarpią.
co za jebany pederasta i pewnie pedofil,chuj ci w dupe nygusie,napewno spotka cie kara jebany cwelu
Około 190 000 tysięcy jeleni szlachetnych jest w Polsce wg.wikipedia/koła łowieckie.
Okres polowań na niego :od 21 sierpnia - do końca lutego
Czyli bardzo długi.Uważam ,że ilość tych zwierząt jest mocno przesadzona,gdyż
podążając ścieżkami lasów polskich,spotkałem to majestatyczne zwierzę, tylko raz w Bieszczadach.
I wiem,że potrafią zniszczyć drzewo i opierdolić szczyt drzewka,ale można przy sadzeniu pomalować
szczycik i nie ruszy.po co od razu jak się pokaże poroże ,strzelać ?u?
Jeleń jest tylko przykładem.
Około 190 000 tysięcy jeleni szlachetnych jest w Polsce wg.wikipedia/koła łowieckie.
Okres polowań na niego :od 21 sierpnia - do końca lutego
Czyli bardzo długi.Uważam ,że ilość tych zwierząt jest mocno przesadzona,gdyż
podążając ścieżkami lasów polskich,spotkałem to majestatyczne zwierzę, tylko raz w Bieszczadach.
I wiem,że potrafią zniszczyć drzewo i opierdolić szczyt drzewka,ale można przy sadzeniu pomalować
szczycik i nie ruszy.po co od razu jak się pokaże poroże ,strzelać ?u?
Jeleń jest tylko przykładem.
@wbijam To ja zapraszam na podkarpacie. Spróbuj cokolwiek posadzić. Zaraz uznać że wszystkie te 190 000 jest akurat na twojej działce.
A co do filmiku, z czego on kurwa strzela? Z wiatrówki? Ciche, mały odrzut, ale kojota chyba zabiło... Specjaliści proszę o pomoc.
A co do filmiku, z czego on kurwa strzela? Z wiatrówki? Ciche, mały odrzut, ale kojota chyba zabiło... Specjaliści proszę o pomoc.
DGZwiro napisał/a:
@wbijam To ja zapraszam na podkarpacie. Spróbuj cokolwiek posadzić. Zaraz uznać że wszystkie te 190 000 jest akurat na twojej działce.
Stawiam na karabinek KBKS
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów