Po tym kawale, myślę, że ma konto na sadisticu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jest Litwinem, więc czego się spodziewałeś?
Podczas jakich badań? Bo nie zrozumiałem. Usłyszałem " podczas badań etyto pytugowych"
Pan kapitan napisał/a:
Ten gość obok Koksa mnie wkurwia. Pierwsze te dziwne miny a później sztuczny śmiech. Do polskiego kabaretu by się nadawał
A Robert jak zwykle spoko. Pozytywny gość.
teraz jest spoko, ale jak dostanie wpierdol od najmana to bedziecie go wszczyscy jechac - ze ciota, przegrac z takim leszczem, ehhh
@up
jaki wpierdol od najmana...przecież najman sobie na nim prędzej nogę połamie
jaki wpierdol od najmana...przecież najman sobie na nim prędzej nogę połamie
griffin1899 napisał/a:
teraz jest spoko, ale jak dostanie wpierdol od najmana to bedziecie go wszczyscy jechac - ze ciota, przegrac z takim leszczem, ehhh
Na żarty ci się zebrało?
Takewon napisał/a:
No Robert niech uważa, bo jak Karol się dowie, że mu robi konkurencje z suchymi dowcipami to będzie draka
Dopóki nie będzie chciał prowadzić familiady to może być spokojny.
a jak już tu jestem to może anegdota:
Siedzi sobie wrona na gałęzi sosny, a tu patrzy, na drzewo zaczyna się wspinać krowa. Przygląda się, jak krasula powoli lecz z uporem posuwa się do góry, aż w końcu zajmuje miejsce obok wrony na gałęzi.
-Te krowa, co ty tu robisz?
-Przyszłam sobie wisienek pojeść!
-Te krowa, ale to sosna jest nie wiśnia.
-Spokojnie, wisienki mam w słoiku!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów