📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ten gość obok Koksa mnie wkurwia. Pierwsze te dziwne miny a później sztuczny śmiech. Do polskiego kabaretu by się nadawał
A Robert jak zwykle spoko. Pozytywny gość.
A Robert jak zwykle spoko. Pozytywny gość.
No Robert niech uważa, bo jak Karol się dowie, że mu robi konkurencje z suchymi dowcipami to będzie draka
Robert wie co się na świecie dzieje. Komuś bicek urósł i on to już wie. Dlatego siedze przed kompem
było sadistic.pl/robert-burneika-zbiorczy-vt58071,75.htm953132
[ Komentarz dodany przez: Nostry: 2012-03-18, 12:24 ]
Wedle aktualnej polityki programowej Sadistic.pl materiał który jest "dublem z komentarza" nie będzie traktowany jako dubel
[ Komentarz dodany przez: Nostry: 2012-03-18, 12:24 ]
Wedle aktualnej polityki programowej Sadistic.pl materiał który jest "dublem z komentarza" nie będzie traktowany jako dubel
było sadistic.pl/robert-burneika-zbiorczy-vt58071,75.htm953132
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Żart był dosyć zabawny, tylko niestety żarty trzeba umieć opowiadać.
up@ racja żart dość śmieszny, ale ja na miejscu tego reportera to bym sie bał nie śmiać ;D
ALE TO BYŁO.....chujowe.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów