Wrzucamy do szybu i patrzymy co się stanie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Wrzucamy do szybu i patrzymy co się stanie...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To i tak dobrze się skończyło. W najgorszym mogli już nie widzieć ani słyszeć więcej tego świata.
Efekty specjalne w nagraniu 13/10, za dużo głupich gierek komputerowych.
@sunday nie wstyd ci wstawiać takie gówno tutaj. Nawet nie chce mi się pisać że to fejk.
@sunday nie wstyd ci wstawiać takie gówno tutaj. Nawet nie chce mi się pisać że to fejk.
Katie napisał/a:
Efekty specjalne w nagraniu 13/10, za dużo głupich gierek komputerowych.
tobie sie nieche to ja napisze
TO JEST FEJK PANY I PANEWKI
czemu fejk niby? skąd ta pewność ?jak zrobisz dobry koktajl to ma walnięcie
Katie napisał/a:
Przykra sprawa. Nie lekceważę jej. W poniedziałek o 15 odniosę się do niej publicznie na konferencji prasowej.
SamcroS napisał/a:
czemu fejk niby? skąd ta pewność ?jak zrobisz dobry koktajl to ma walnięcie
mołotowy w uzyciu to widziałes tylko w grach lub wiadomosciach o 19.30 jakies 10 lat temu bo juz takich "drastycznych" scen nie puszczają
do wszystkich debili piszących że to fejk, aleście kurwa niedojebanie niewyedukowani
a tu link do całości bo nawet nie chce mi się tłumaczyć zasady spalania w takich warunkach
a tu link do całości bo nawet nie chce mi się tłumaczyć zasady spalania w takich warunkach
Proponuję następnym razem wrzucić za butelką drewnianą kulę o średnicy tunelu.
I zobaczyć czy się spali czy wystrzeli. Oczywiście nagrywać do końca w tej samej pozycji.
I zobaczyć czy się spali czy wystrzeli. Oczywiście nagrywać do końca w tej samej pozycji.
Trzeba wcześniej wrzucić odkręconą butlę, a dopiero później mołotowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów