📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:40

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ona się tak szybko obeazila przewracając sie na lewy bok.? Foch czy jak.?
Bardzo ładnie, że pokazane ujęcie z drugiej kamery. Mam nadzieję, że kierownik nie będzie odpowiadał za głupotę " starego moherowego beretu " , bo w moich oczach całkowitą winę ponosi stara durna kobieta. Jak ktoś ma inne zdanie to zapraszam do dyskusji.
leonidkacap napisał/a:
bardziej głupszym od kacapa nie można być
Można, patrz na lewaków
Ruski temat, więc momentalnie ruskie, sadolowe , trolle sie aktywuja i piszą swoje ruskie, propagandowe, prymitywne wysrywy
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
leonidkacap napisał/a:
bardziej głupszym od kacapa nie można być
tak? patrz na inceli na sadolu
xMichaUx napisał/a:
Za jedno kacpaskie zwierze mniej piwo zawsze.
Ode mnie piwo za każde ukraińskie zwierzę.
[ Dodano: 2024-11-26, 23:58 ]
Durna star🤬a.
Właśnie przez takich durniów niewinni kierowcy idą później do więzienia.
patmon napisał/a:
Bardzo ładnie, że pokazane ujęcie z drugiej kamery. Mam nadzieję, że kierownik nie będzie odpowiadał za głupotę " starego moherowego beretu " , bo w moich oczach całkowitą winę ponosi stara durna kobieta. Jak ktoś ma inne zdanie to zapraszam do dyskusji.
skoro zapraszasz no to polecę klasykiem "cze, skąd klikasz?"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie